Leuke trouwbedankjes voor jullie gasten

Jullie trouwdag is één van de meest bijzondere dagen in jullie leven. Veel bruidsparen kiezen ervoor om de gasten een trouwbedankje mee te geven. Het is een mooi gebaar en je legt hiermee gemeenschappelijke herinneringen vast in een product. Weet je nog niet precies welk trouwbedankje je wilt? Hieronder geven wij een aantal leuke voorbeelden.

Jullie trouwdag is één van de meest bijzondere dagen in jullie leven. Veel bruidsparen kiezen ervoor om de gasten trouwbedankjes te geven.

Geluksbriefjes

Een huwelijksbedankje met geluk; een betere combinatie is er eigenlijk niet. Met een geluksbriefje bedank je niet alleen je gasten, maar wens je ze ook nog eens geluk toe. Doe er een gelukspoppetje bij en je bedankje is af. Zet een leuke boodschap op de briefjes zoals ‘bedankt voor jullie liefde en steun’. Deze boodschap laat gasten weten dat je ze waardeert.

Geborduurde handdoeken

Handdoeken zijn er in verschillende stijlen en kleuren, dus je kan kiezen welke look het beste bij de bruiloft past. Laat handdoeken bedrukken of borduren met de namen van jullie, de datum van de bruiloft en een bedanktekst. Bedrukte of geborduurde handdoeken zijn een unieke herinnering aan deze speciale dag. Je kan ervoor kiezen om de handdoeken aan het einde van de dag mee te geven of je kan ze opsturen zodat ze bij de gasten thuis komen. Geborduurde handdoeken zijn het perfecte trouwbedankje. Ze hebben een gepersonaliseerde touch die gasten zullen koesteren. Een mooie herinnering aan de mooiste dag blijft bewaard in een gepersonaliseerde handdoek.

Fotolijstje met foto

Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk herinneringen hebben aan je bruiloft. Foto’s zijn daar een belangrijk onderdeel van. Huur een Photobooth! De foto’s die gemaakt worden, kunnen direct afgedrukt worden. Niet alleen een leuke herinnering, maar het zorgt ook voor veel plezier bij de gasten. Geef iedereen aan het einde van de avond een gepersonaliseerde fotolijst mee zodat ze de gemaakte foto erin kunnen stoppen en zo een blijvend aandenken hebben aan jullie bijzondere dag.

Zonnebrillen

Vieren jullie de bruiloft in de zomer, dan kunnen zonnebrillen niet ontbreken. Zonnebrillen bedrukt met logo of naam zijn een origineel én modern bedankje. Het is ook leuk om dit zomerse trouwbedankje met naam van tevoren op de stoelen te leggen zodat de gasten hun plek direct herkennen. Vergeet ook niet om de zonnebrillen in een leuke verpakking te verpakken voordat je ze uitdeelt. Maak er echt een speciaal moment van! Gebruik bijvoorbeeld leuke en kleurrijke zakjes of cadeaubakjes, verfraai ze met mooie labels en doe er wat accessoires bij of wat originele items die passen bij de sfeer van je bruiloft. Je gasten zullen dit geschenk zeker waarderen! Een persoonlijk geschenk waar de ontvanger lang plezier aan heeft.
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart