Trouwkaart met foto effect maken

Soms is het lastig een creatief ontwerp te maken voor je trouwkaart. Kaartje2go heeft ook hier als enige kaartenservice een innovatieve en unieke oplossing voor. Maak een mooie trouwkaart met een foto-effect! Tot voor kort was het moeilijk voor niet Photoshop kenners om een foto te bewerken. Veel sites rekenen soms forse bedragen (tot 25 euro) voor een mooi effect op je foto.

Daarom heeft Kaartje2go nu de gratis fotostudio ontwikkeld. Je maakt dus nu ook bij Kaartje2go eenvoudig je eigen trouwkaart met zwart-wit effect, potlood tekening of Warhol effect. En je hoeft er geen photoshop specialist meer voor te zijn! Met 1 druk op de knop maak je eenvoudig een heel unieke en persoonlijke trouwkaart met het Warhol effect.

Trouwkaarten Kaartje2go vriendelijk geprijsd

En wij berekenen hier helemaal niets extra voor. Het plezier dat wij hebben van de echt supermooie kaarten die voorbij komen maken het helemaal goed! Echt waar. Het is heerlijk om te zien wat onze bezoekers voor mooie, creatieve en eigen kaarten maken. Eerst altijd al met de kaartmaker, en nu ook met de fotostudio. In een handomdraai maak je je eigen trouwkaart helemaal naar eigen wens! En Kaartje2go is echt supervriendelijk geprijsd. Tot tientallen euro’s voordeliger dan andere trouwkaartensites. Hieronder zie je een vergelijking van verschillende sites, en wat je betaalt voor de kaarten. KLIK op de tabel om de prijzen goed te lezen

Je huwelijksdag is vaak een dure aangelegenheid, dus als je de beste kwaliteit kaarten met je eigen uniek ontwerp kunt maken bij Kaartje2go, is dat mooi meegenomen!

Ook de mooiste trouwkaarten maak je zo, bij Kaartje2go!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart