Trouwkaarten

Je huwelijkskaarten maak je origineel en eenvoudig bij Kaartje2go. Het leukst is natuurlijk een trouwkaart met je eigen ontwerp of foto. En ook in onze trouwkaarten collectie vind je unieke ontwerpen. Deze worden niet aan andere drukkerijen vrijgegeven. Bovendien ontwerp je je trouwkaart helemaal zelf.

Kaartje2go biedt je dus een collectie trouwkaarten waaruit je een keuze kunt maken. Heb je een kaartstijl gevonden die jullie aanspreekt, dan kun je deze trouwkaart zelf verder ontwerpen en op maat maken.

De meeste bruidsparen willen de namen, trouwdatum en alle overige informatie voor deze belangrijke dag op de kaart. Bij Kaartje2go bepaal je zelf het lettertype, kleur en positie van je tekst. Je bent dus niet gebonden aan het vast stramien zoals bij het indrukken van veel huwelijkskaarten. Je kunt ook aan elke gekozen trouwkaart ook een extra persoonlijke tint toevoegen met figuren en trouwelementen. Zo krijg je uiteindelijk een zeer originele en moderne trouwkaart die alles behalve saai is! Jullie TROUWKAART!

Je trouwkaart bij Kaartje2go wordt dus uniek, van topkwaliteit (als beste getest) en ook nog eens tegen een scherpe prijs. We zijn tot 20% voordeliger dan de meeste trouwkaarten aanbieders. En je bruiloft is al duur genoeg! Op deze paginas vind je wat voorbeelden voor trouwkaarten die bij Kaartje2go zijn gemaakt.
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart