Inspiratie: de leukste jurkjes voor bruiloftgasten

Een outfit shoppen voor de bruiloft van een vriendin, collega, familielid of wie dan ook: het is lastig, maar óók heel leuk! Gelukkig zijn de meeste bruiloften in de lente en de zomer, oftewel, de kans op mooi weer is vrij groot. Een leuk jurkje staat direct heel feestelijk en het zit ook nog eens heerlijk. Maar niet ieder jurkje is geschikt voor een bruiloft. Om te beginnen wil je nooit de bruid outshinen. Vaak wordt het daarom door het bruidspaar op prijs gesteld als je geen wit draagt. Maar wat is dan wél geschikt als jurkje voor jou als bruiloftsgast? Lees snel verder, want hieronder hebben we een aantal leuke jurken voor je op een rij gezet die je perfect kunt dragen naar het huwelijksfeest.

Satijnen look

Een jurkje met een satijnen look is absoluut een goede optie voor jou als bruiloftsgast. Satijn geeft direct een mooie en nette look, chic maar toch casual door de lichte glans. In combinatie met een mooie hoge hak heb je absoluut een perfecte outfit voor de bruiloft te pakken.

One shoulder jurkje

Een one shoulder jurk houdt in dat je een jurk draagt waarbij één schouder bloot is en de ander bedekt. Deze jurken hebben een chique uitstraling, waardoor ze ideaal zijn voor een bruiloft waarbij de dresscode chic is. Houd er wel rekening mee dat je bij deze jurk een strapless bh draagt, want die blote schouder moet ook echt bloot zijn. Een bh-bandje is dan echt een dooddoener.

Wikkeljurk

Een wikkeljurk is een jurkje dat zeker ook op een bruiloft kan, maar dan wel op een bruiloft waar de dresscode niet te chic is. Denk aan een bruiloft op het strand of in een mooi park. Een wikkeljurkje staat namelijk wat speelser. Wanneer je een mooie wikkeljurk combineert met mooie hoge hakken en de juiste accessoires, dan is het zeker een goede optie.

Wij hebben een aantal leuke jurkjes voor je op een rij gezet die je perfect kunt dragen naar het huwelijksfeest. Kijk maar mee!

Jurkjes met wijde mouwen

Jurkjes met wijde mouwen zijn ook zeker perfect voor een bruiloft. De mouwen zorgen al echt voor een mooie en bijzondere uitstraling, dus deze jurk hoef je niet in een druk motief of patroon te kiezen. Qua onderkant van het jurkje kun je kiezen waar je je zelf het meest comfortabel in voelt: wat wijder, of juist aansluitend.

Avondjurkje

Wil je een avondjurk aan die goed past bij een chic feest? Dan kun je een jurkje kiezen dat een wat nettere uitstraling heeft. Bijvoorbeeld door een mooie gouden of zilveren kleur, of een jurkje met kleine studs. Je combineert een netter jurkje het beste met een mooi paar pumps en bijvoorbeeld een mooie gouden ketting en armband.

Wij hebben een aantal leuke jurkjes voor je op een rij gezet die je perfect kunt dragen naar het huwelijksfeest. Kijk maar mee!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart