Trouwkaart voor landelijke bruiloft

Hebben jullie altijd al gedroomd van een landelijke bruiloft? Bijvoorbeeld op een prachtig landgoed, een boerderij of misschien in een mooie tuin of in het bos? Tegenwoordig is het heel populair om te trouwen op een mooie landelijke locatie of vrij in de natuur. Bij kaartje2go kun je de meest originele en unieke trouwkaart voor landelijke bruiloft maken. Zo kan iedereen al in de juiste onbedwongen sfeer komen. Tevens is het voor jullie ook erg behulpzaam om al een landelijke ‘vipe’ te voelen. Op die manier krijgen jullie vast al wat inspiratie voor de decoratie voor jullie bruiloft. trouwkaart voor landelijke bruiloft

Landelijke locaties in Nederland

Als jullie graag een landelijke bruiloft willen dan zitten jullie in Nederland helemaal goed! Ons landje barst van de meest waanzinnige trouwlocaties voor een landelijke bruiloft. Naast dat er prachtige trouwlocaties zijn, zijn er ook andere (minder dure) mogelijkheden zoals:

  • trouwen midden in een boomgaard, vooral in de lente is dit prachtig;
  • trouwen in het bos op een open plek;
  • zeg het ‘ja’ woord bij een nostalgische boerderij.

Ideeën voor decoratie voor een buiten feest

Gaan jullie trouwen in de buitenlucht? Hoewel de natuur zelf al erg romantisch en mooi is, hebben we nog een paar ideeën die jullie bruiloft misschien nog helemaal af kunnen maken:

  • Haardvuur of fakkels: niets is zo landelijk en romantisch als een beetje vuur bij de bruiloft.
  • Lampionnen: als jullie in het bos of bijvoorbeeld onder een boom gaan trouwen zijn lampionnen ontzettend mooi om een romantische en mystieke sfeer te creëren.
  • Lichtjes in het water: trouwen jullie bij een meer, vijver of misschien een fontein? Lichtjes in het water zorgt voor een magische sfeer. Dit kunnen gewoon waxinelichtjes zijn of bijvoorbeeld lichtgevende waterlelies.

Nog een paar factoren waaraan je kunt denken: zorg dat je een alternatief hebt voor wanneer het geen goed weer is (bijvoorbeeld tenten). Denk er daarbij ook aan dat een buitenfeest leuk is voor jullie maar ook voor de muggen. Om te voorkomen dat jullie worden lek gestoken kunnen jullie wat citrus kaarsen neerzetten. Trouwkaart voor landelijke bruiloft

Trouwkaart voor landelijke bruiloft bij kaartje2go

Zoals jullie zelf alles mogen en kunnen beslissing voor jullie bruiloft geldt dat natuurlijk ook voor jullie trouwuitnodiging! Bij kaartje2go hebben jullie de grootste vrijheid om de trouwkaarten te maken geheel naar jullie wens. Leef je dus uit met kleuren, foto’s, teksten en andere afbeeldingen. Hebben jullie de uitnodiging voor jullie landelijke bruiloft gemaakt en zijn jullie benieuwd naar het resultaat? Bij kaartje2go kun je een proefdruk aanvragen die geheel gratis is. Bevalt de trouwkaart nog niet helemaal? Dan ben je geheel vrij om het aan te passen!

Wil je geen landelijke bruiloft? Wij hebben ook mooie trouwkaarten voor je klassieke, vintage of moderne bruiloft! Neem eens een kijkje, de keuze is reuze!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart