Klassieke trouwkaart voor jullie klassieke bruiloft!

Klassieke trouwkaarten versturen

Het moment dat jullie de klassieke trouwkaart gaan sturen is meestal het grootste gedeelte van jullie bijzondere dag al geregeld. Zoals de locatie, het menu en het programma. En wellicht dat de bruid haar prachtige trouwjurk al heeft uitgekozen en de bruidegom het pak al heeft besteld. De bruiloft krijgt steeds meer vorm en het is tijd om jullie gasten op de hoogte te brengen! Misschien hebben jullie alles tot nu toe heel spannend gehouden. Nu de trouwkaarten worden gestuurd is het tijd om een tipje van de sluier op te lichten. Zoals het programma, maar niet heel onbelangrijk: de stijl van jullie bruiloft. Zijn jullie voor een klassieke stijl gegaan? Bij kaartje2go kunnen jullie een prachtige klassieke trouwkaart maken geheel in jullie eigen stijl.

klassieke trouwkaart

Maak een klassieke trouwkaart in jullie kleuren

Het leuke van trouwkaarten maken bij kaartje2go is dat jullie de kaart eindeloos kunnen veranderen en aanpassen zodat deze precies wordt zoals jullie dat willen. Hebben jullie bijvoorbeeld bepaalde kleuren die terugkomen op jullie huwelijk zoals bij de bloemstukken of de tafeldekking? Laat deze kleuren dan ook terugkomen op de trouwkaart zodat deze helemaal in stijl is. Mooi klassieke kleuren zijn bijvoorbeeld bordeaux rood, donker paars, blauw, poeder roze of crèmekleur. Bij kaartje2go zit je nooit vast aan de kleuren van onze voorbeeld kaarten, jullie kunnen je dus helemaal uitleven!

Laat de gasten al in klassieke sfeer komen!

Zoals op onderstaand voorbeeld kunnen jullie er ook voor kiezen om de gasten al helemaal lekker te maken voor jullie bruiloft! Hebben jullie een mooi locatie zoals een slot of kasteel? Bijna niets is zo klassiek als een prachtige foto van jullie locatie. Hier mogen jullie best mee pronken, dus waarom zouden jullie die niet al op de kaart zetten? De foto’s op onze voorbeeld kaart kunnen geheel aangepast worden naar jullie wens. Wat het leuke hiervan is, is dat je later je bedankkaart in dezelfde sfeer kunt maken, maar dan met alle foto’s van jullie prachtige dag!

klassieke trouwkaart met foto's

Tekst voor jullie klassieke uitnodiging

Als jullie een trouwkaart maken op kaartje2go dan geven we altijd een kleine voorzet voor de tekst (zie onderstaand). Uiteraard jullie deze tekst naar gelieve aanpassen. Geen inspiratie? Bekijk dan onze ideeën voor een leuke tekst. Wat ook altijd leuk is om een mooi ouderwets gedicht op de kaart te zetten. Als jullie op het internet zoeken naar klassieke gedichten komen jullie er vast heel veel tegen! Let er wel op dat het gedicht niet te lang is, dat zal namelijk teveel ruimte in beslag nemen op de kaart. trouwkaart voorbeeld tekst

Gratis proefdruk

Willen jullie eerst jullie kaart in levende lijven zien voordat deze definitief op de bus gaat? Bij kaartje2go kunnen jullie een gratis proefdruk aanvragen! Dit is geheel op onze kosten! Met een proefdruk kunnen jullie bekijken hoe de kaart er ‘in het echt’ uit gaat zien. Niet helemaal tevreden? Geen probleem! Jullie kunnen de kaart gewoon aanpassen!

Paar klassieke must haves

Zijn jullie voor de klassieke stijl gegaan? Dat hoeft trouwens niet te betekenen dat alles op en top klassiek hoeft te zijn. Tegenwoordig is het heel gebruikelijk om een kleine mix van stijlen op een bruiloft te hebben waarvan er één de boventoon voert. Zo hoeft een klassieke bruiloft niet een strijkorkest te hebben, maar kunnen jullie prima swingen op de muziek van een band of misschien wel een dj. Het is en blijft jullie dag, dus jullie mogen doen wat jullie willen! Hier toch een paar must haves voor een klassieke bruiloft:

1. Kaarsen: niets is zo romantisch als kaarsen. Trouwen jullie in een kasteel? Dan kunnen een paar robuuste kaarsen erg mooi zijn!

2. Rustig met kleuren! Een klassieke bruiloft heeft vaak 1 of 2 nette kleuren en verder is het rustig.

3. Werk met kant! Kant is een erg klassieke en romantische stof die prima past bij jullie bruiloft. Jullie kunnen bijvoorbeeld kanten tafelkleden gebruiken of kant verwerken om kaarsen of andere decoratie.

4. Crèmekleurige bloemen zoals rozen zijn ware klassiekers en daarnaast erg mooi!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart