Binnenkort trouwen? Voor ieder huwelijk heeft Kaartje2go originele trouwkaarten

Gaan jullie trouwen? De komende tijd wordt een ontzettend leuke en lichtelijk stressvolle periode. Maar als jullie zelf de rust bewaren, slaan jullie je er vast wel doorheen. Allereerst is het handig om de locatie vast te leggen. Sommige locaties hebben namelijk een flinke wachtlijst. Dus zodra één van jullie op de knieën is gegaan, kun je maar beter meteen even oriënteren! Als jullie toch bezig zijn met de locatie, kunnen jullie meteen de gastenlijst samenstellen. Ook dit taakje kun je het beste vrij in het begin doen omdat de locatie weer afhangt van het aantal gasten die jullie willen uitnodigen. Hierna kunnen jullie gaan denken aan de bruiloftsdecoratie, fotograaf, videograaf, trouwpak, trouwjurk en (heel belangrijk) de trouwkaarten! En met dat laatste kunnen wij van Kaartje2go jullie helpen! Bekijk hier onze nieuwste en meest originele huwelijksuitnodigingen!

Trouwen is uniek, daarom een unieke trouwkaart

Trouwen is ontzettend bijzondere en een unieke gebeurtenis. We gaan er immers vanuit dat dit een eenmalig iets is. Veel toekomstige bruidsparen streven naar een uniek feest, want stiekem willen we allemaal bijzonder zijn. Gelukkig is het niet heel moeilijk om uniek te zijn, want wie is er nu hetzelfde als jullie? Precies: niemand. Toch kan het voorkomen dat bepaalde bijkomstigheden erg veel lijken op die van een ander huwelijk. Een voorbeeld zijn de trouwkaarten. Het zou toch ontzettend vervelend zijn als blijkt dat jullie trouwkaart al een keer eerder bij iemand op de deurmat is gevallen. Dit is heel makkelijk te voorkomen. Kies één van onze nieuwste huwelijksuitnodiging en jullie trouwen is niet alleen uniek, maar de trouwkaart ook! Bekijk onderstaand de trouwkaarten!

Eigentijdse trouwkaart

trouwen

Deze trouwkaart is ontzettend geestig, spontaan en casual. Om die reden past het ontstekend bij een eigentijdse bruiloft! Ook de binnenkant is geweldig (zie onderstaand)

trouwen

De vrolijkste trouwkaart ooit!

Onderstaande trouwkaart is de vrolijkste trouwkaart die jullie ooit gaan zien! Past vrolijkheid, speelsheid en een vleugje romantiek bij jullie relatie? Kies dan voor deze trouwkaart en jullie zijn vast de allereerste die deze huwelijksuitnodiging versturen. Het is in ieder geval een keertje iets heel anders dan de zoveelste trouwkaart met bloemen, trouwringen of een foto!

trouwen

Ook de binnenkant van deze trouwkaart is zeker de moeite waard!

trouwen trouwen

Maak jullie trouwkaart compleet met originele trouwtekst

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een kleine greep uit ons geweldige assortiment van originele en bijzondere trouwkaarten. Neem gerust een kijkje om een kaart uit te kiezen die past bij jullie beeld van trouwen. Alle huwelijksuitnodigingen kunnen naar wens aangepast worden. Zo kunnen jullie naar hartenlust foto’s, figuurtjes, teksten en kader toevoegen. Dat maakt de bruiloftskaart natuurlijk al helemaal uniek! Weten jullie niet welke tekst jullie erop moeten zetten. Bekijk dan onze speciale pagina vol met trouwteksten of bekijk hier onze nieuwste trouwgedichten.

Speciale aanbiedingen voor het toekomstig bruidspaar

Om jullie trouwen al een beetje te vieren, hebben we een aantal geweldige aanbiedingen. Als jullie bij Kaartje2go de trouwkaarten bestellen krijgen jullie alle enveloppen gratis! Daarnaast versturen wij het pakketje met alle trouwkaarten gratis naar jullie toe zodat jullie zelf de enveloppen kunnen schrijven. Maar we kunnen ook alle trouwuitnodigingen direct voor jullie op de post doen! Willen jullie eerst een proefdruk? Dat kan en deze is ook helemaal gratis! Of het niet op kan bij Kaartje2go hebben we nog een unieke actie: als jullie de trouwkaarten bij ons bestellen kunnen jullie een bruidstaart winnen! Doe mee!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart