Nieuwe trouwgedichten voor op de trouwdag kaart

Op de trouwdag kaart vermelden jullie de datum, locatie en tijd van jullie huwelijksceremonie, receptie en het feest. Allemaal praktische informatie die jullie moeten doorgeven aan de gasten. Daar is natuurlijk niets romantisch aan. Wat jullie trouwkaart wel romantisch en unieker maakt is een mooi gedicht. Zo laat je zien wat je voor elkaar voelt en krijgt iedereen een extra warm gevoel bij jullie huwelijksuitnodiging. In deze blog hebben we een 5 splinternieuwe trouwgedichten voor jullie verzameld die nog nooit zijn gebruikt! Ben er dus snel bij zodat je zeker een origineel gedicht op jullie trouwdag kaart hebben!

trouwgedichten

Nooit gedacht

Nooit gedacht, dat er iemand bijzonders op me had gewacht. Nooit geweten, dat er zoveel liefde in me had gezeten. Nooit gevoeld, wat men met ware liefde had bedoeld. Nooit beseft, dat er nu iemand ‘ik hou van jou’ zegt. Nooit durven dromen, dat deze dag zou komen. Maar één ding wisten we meteen, zoals jij is er maar één.

Zij aan zij

Zij aan zij, hand in hand, we beloven elkaar een huwelijk met een gouden rand. Blik na blik, woord voor woord, er is niets dat onze liefde verstoord. Kus na kus, lach na lach, we vieren de liefde op deze mooie dag.

Het woordje ‘ja’

Met een lach op ons gezicht, kijken wij elkaar aan. Met jullie ogen op ons gericht, gaan voor het altaar staan. We geven elkaar de ringen en zeggen daarna, volmondig het woordje ‘JA’.

Samen zijn

Samen gaan we sterk staan, samen een toekomst tegemoet. Samen gelukkig zijn, samen huilen, samen een huis bouwen om in te schuilen. Samen kinderen krijgen, samen eropuit, Samen de liefde vieren, dag in dag uit.

Vier met ons de liefde

Vol met dromen zonder berouw, is dit het begin, van ons leven met zijn twee. En op deze dag worden wij man en vrouw, Maar we vieren eerst de liefde, doe je mee?

Trouwdag kaart met trouwgedichten bij Kaartje2go

Spreekt een gedicht je aan? Plaats deze dan op één van onze unieke huwelijksuitnodigingen! Op elke kaart is hier wel een plekje voor zoals aan de linkerkant. Maar aangezien je bij Kaartje2go heel veel vrijheid krijgt om je eigen trouwkaart te ontwerpen, kun je de trouwgedichten overal neerzetten waar je zelf wilt. Meer inspiratie nodig? Bekijk hier meer trouwgedichten.
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart