Stijlvolle trouwkaarten met gratis proefdruk en gratis enveloppen

Bij Kaartje2go hebben we  bijzondere trouwkaarten met stijl en klasse. Deze huwelijksuitnodigingen zijn erg geschikt voor elke bruiloft, want elke bruiloft heeft stijl. Ook wanneer je kiest voor een casual feestje, zal er altijd wat stijl aanwezig zijn. Om die reden zijn stijlvolle trouwkaarten altijd een goede keuze. In deze blog kun je een aantal van onze mooiste stijlvolle trouwkaarten zien. Bestel je deze kaarten bij Kaartje2go, kan krijg je de proefdruk en de enveloppen helemaal gratis! Als jullie ervoor kiezen om zelf de huwelijksuitnodigingen op de brievenbus te doen, dan versturen wij alle uitnodigingen eerst naar jullie adres. En weet je wat het mooiste daarvan is? Dit pakketje van uitnodigingen versturen wij ook gratis! Bij Kaartje2go kun je dus flink wat kosten besparen op jullie bruiloft!

De kracht van eenvoud en stijl

Onderstaande trouwkaart is een prachtig voorbeeld van hoe eenvoud een huwelijksuitnodiging ontzettend mooi kan maken. Soms is er niet veel nodig om iets moois te zeggen. Hoewel de kaart dus weinig opdruk heeft, is hij wel heel sprekend, warm, romantisch en natuurlijk stijlvol.

stijlvolle trouwkaarten

Bij kaartje2go hebben we meer prachtige trouwkaarten die hun schoonheid danken aan de eenvoud.

Stijlvol en klassiek

Ben je op zoek naar een perfecte combinatie van stijlvol en klassiek? Bekijk dan de trouwkaart hieronder. De kaart is rustig gehouden met een stijlvolle witte achtergrond. De kleuren zijn heel subtiel: oudroze en oudgroen. Daarnaast is er gebruik gemaakt van een prachtig klassiek lettertype.

stijlvolle trouwkaarten

Trendy trouwuitnodigingen

Houden jullie beide van een trendy lifestyle? Onderstaand is een mooi voorbeeld van een stijlvolle en trendy huwelijksuitnodiging. De kaart is lekker modern door het gebruik van de hippe goudgele kleur en de banner die onderaan de kaart te zien is. Aan de binnenkant van de kaart zijn de hartjes ook te zien.

stijlvolle trouwkaart

Huwelijksuitnodiging met eigen aanpasbaar icoonhart

Onderstaande kaart is een bijzondere en ingetogen kaart. Het leuke van deze kaart is dat je de plek en de grootte van het icoonhart kunt aanpassen. Ook de achtergrondkleur kun je wijzigen in de kleur die meer bij jullie past. Bijvoorbeeld in het thema van jullie bruiloft of bij het seizoen waarin jullie trouwen. Het icoonhart staat ook aan de binnenkant van de kaart en ook hier is deze te verplaatsen.

stijlvolle trouwkaarten

Stijlvolle trouwkaarten met foto

Bij Kaartje2go kun je ook mooie stijlvolle trouwkaarten met foto bestellen. Je vervangt dan simpelweg de foto die op het voorbeeld staan.

stijlvolle trouwkaarten

Gratis proefdruk en enveloppen

Aangezien trouwen al duur zat is, willen wij van Kaartje2go jullie tegemoet komen. Om die reden kun je bij ons altijd een gratis proefdruk aanvragen. Op manier kunnen jullie kosteloos bekijken of de kaart die jullie uitgekozen wel naar wens is. Zijn er nog aanpassingen nodig of willen jullie toch een andere trouwkaart? Dan is dat gewoon mogelijk! Daarnaast krijg je van ons alle enveloppen gratis!

Op onze website kun je nog veel meer stijlvolle trouwkaarten bekijken. Liever een andere stijl? Bekijk dan ons gehele indrukwekkende assortiment van trouwkaarten!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart