Als bruidegom er top uitzien tijdens de bruiloft!

We weten allemaal dat een jurk zoeken voor de bruid belangrijk is en zelfs een van de belangrijkste dingen voor sommige stellen. Een pak voor de bruidegom is echter niet te onderschatten, jullie staan namelijk in het middelpunt die dag! Bos Men Shop kan je verder helpen! Wij geven je namelijk wat tips!

bruidegom trouwpakket

Tip 1. Matchen

De eerste tip die wij voor je hebben is je heren kostuum afstemmen met de bruidsjurk, zo zie je er samen fantastisch uit! Als je afspreekt om je bruid van tevoren niet te zien kan je een stofstaaltje meenemen van de jurk, zo weet je zeker dat het mooi staat bij elkaar! Als je een thema hebt voor je bruiloft, kan je hier ook naar kijken tijdens de aanschaf.

Tip 2. Wanneer koop je een trouwpak?

Vaak is de bruid al ver van tevoren op zoek naar een bruidsjurk, maar misschien heb jij daar nog geen zin in. Toch is het belangrijk om niet te lang te wachten met het zoeken naar jouw trouwpak. Om het makkelijk te onthouden is er een ezelsbruggetje, de vrouw gaat 6 maanden van tevoren op zoek naar haar bruidsjurk, de man 6 weken van tevoren op zoek naar zijn bruidspak.

Tip 3. Maak het leuk voor jezelf!

Een trouwpak kopen kan misschien erg saai klinken als je niet van shoppen houdt. Zorg er dan ook voor dat het iets leuks wordt. Het moet niet als een verplichting voelen en dat je met tegenzin op pad gaat. Ga gezellig met wat vrienden, je broers of zussen of je moeder erheen en zorg ervoor dat het gezellig wordt. Dan heb je hier ook een leuke herinnering aan!

Tip 4. Wat voor trouwpak past jou?

Iedereen is natuurlijk verschillend en bij iedereen staat een trouwpak anders. Er zijn veel verschillende stijlen voor je trouwpak, als je niet zo van het shoppen bent kan je dus misschien van tevoren al wat onderzoek doen naar wat jou het beste past. Welke stijl wil je graag dragen? Wat voor soort trouwpak complimenteert jouw figuur? Hoe wil je dat jouw trouwpak zit? En tot slot welke stof wil jij graag voor je trouwpak? Deze vragen zijn allemaal al te beantwoorden, wat het shoppen voor je trouwpak een stuk gemakkelijker kan maken!

Nu is het jouw beurt!

Nu is het aan jou om je trouwpak te kiezen! Ben je er nog niet over uit waar je dit kan doen? Neem dan een kijkje bij verschillende winkels. Wie weet wat je vindt!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart