Trouwinspiratie: bruiden kijken

De nieuwe vrouwentelevisiezender TLC zendt vanaf heden het trouwprogramma ‘Rich bride/poor bride’ uit, geweldig om te kijken als je je lekker aan veeleisende bruiden wilt ergeren of als je inspiratie op wilt doen voor je eigen bruiloft. En je kunt zo natuurlijk ook zien wat je níet wilt als jullie gaan trouwen.

Onder de duim Het is aandoenlijk om te zien hoezeer sommige mannen bij hun bruid onder de duim zitten. Het budget wordt zonder pardon overschreden, ondanks tegenstribbelen van de bruidegom. Natuurlijk, het is begrijpelijk dat je als meisje al langer droomt van de perfecte bruiloft, maar zodra je jezelf betrapt op het zeggen van “Het is mijn bruiloft!”, ga je een stapje te ver. Een huwelijk is iets van twee mensen. Gelukkig is het wel heerlijk om te kijken naar deze ‘bridezilla’s’.

Inspiratie Hoe vinden anderen hun bruiloftsband? Hoe bepalen ze het decor van hun feest? Hoeveel kost een Ferrari als trouwauto? Dit zijn voorbeelden van dingen die je ter inspiratie kunt oppikken van dit programma. Zie het als een bonus, want het gaat natuurlijk vooral om de onderlinge strubbelingen tussen bruid, bruidegom en schoonmoeder…

Het programma is elke werkdag om 20.00 uur te zien op TLC (= overdag Animal Planet)
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart