Leuk voor de vrijgezellenparty

Als jullie toch beide een vrijgezellenfeest willen, is het leuk om tijdens dat feest iets te doen waar je later nog wat leuks mee kunt doen. Foto’s zijn natuurlijk sowieso een must, maar een kleine quiz over je aanstaande kan ook erg grappig uitpakken.

Wat is het idee? Het is de bedoeling dat je vrienden en de vrienden van je aanstaande goede vragen bedenken om aan jou en je lief te stellen. En dan niet zomaar vragen, maar persoonlijke vragen en inschattingsvragen (eventueel multiple choice). Als ze er genoeg hebben bedacht, stellen ze ze aan jou en je vriend. Het mogen best melige vragen zijn! De antwoorden schrijven ze op, en op de vrijgezellenparty worden aan jullie beide de vragen gesteld die al eerder aan de ander zijn gesteld, maar dan met de opdracht om de vraag te beantwoorden zoals je denkt dat de ánder zou antwoorden. Daarna kun je kijken of je antwoorden kloppen. Hilariteit gegarandeerd!

Hoe organiseren? Laat je vrienden weten dat dit je een leuk idee lijkt, want de kans dat ze dit uit zichzelf gaan doen is niet heel groot. Daarna is het uit je handen, want jij mag je niet met de vragen bemoeien. Toch, als voorbeeld, een aantal mogelijke vragen: – Wat zou je doen als je een vriendin in een kledingwinkel zag, en haar een sieraad in haar tas zag stoppen zonder te betalen? – Heb je weleens een (verkeers)boete verzwegen voor je partner? – Wat zou je doen als je een beurs met €50 erin op straat zou vinden? – Als je partner naar de kapper is geweest, en jij vindt het resultaat echt niet mooi, wat zou je dan zeggen als hij/zij je mening vraagt? – Wat zijn bekende Nederlanders of buitenlandse sterren waar je partner een zwak voor heeft?
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart