Originele save the date kaartjes met foto ontwerpen

Bij kaartje2go hebben we een flinke selectie aan originele save the date kaartjes die jullie kunnen bestellen om jullie bijzondere dag aan te kondigen. Of jullie nu op zoek zijn naar een romantische, klassieke, vrolijke of een moderne uitnodigingskaart wij hebben alle stijlen in huis. Willen jullie de save the date kaart echter heel uniek en origineel maken? Dan is een foto van jullie natuurlijk de beste manier om dit te verwezenlijken.

originele save the date kaartjes

Eigen save the date uitnodiging ontwerpen met foto

Bij kaartje2go kunnen jullie geheel je eigen en originele save the date kaartjes ontwerpen. De eerste stap is een foto uploaden. Deze foto kan de gehele voorkant van de kaart beleggen, maar jullie kunnen hem ook verkleinen. Daarnaast is het mogelijk om de foto te vergroten of in te zoomen. Vervolgens kunnen jullie zelf de tekst toevoegen. Het lettertype en lettergrootte is naar wens aan te passen. Jullie uitnodiging kan verder nog opgemaakt worden met extra figuurtjes, extra foto’s, kaders en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn werkelijk enorm. Pak er dus gerust een drankje bij en ontwerp jullie mooiste kaart. Vergeet niet het volgende te vermelden op de kaart:

  • de woorden ‘save the date’;
  • datum van jullie huwelijk;
  • geef aan dat de officiële uitnodiging nog volgt;
  • jullie namen.

Jullie kunnen eventueel nog aangeven of de gast de hele dag en avond moet vrijhouden of alleen de avond.

  originele save the date kaartjes

Voorbeelden originele save the date kaartjes met foto

Een eigen kaart ontwerpen is ontzettend leuk om te doen, maar soms kan het erg behulpzaam zijn om wat voorbeelden als inspiratie zoals in deze blog. Bekijk hier andere voorbeelden van save the date kaarten. originele save the date kaartjes

Wanneer save the date sturen?

Save the date kaarten worden ongeveer 4 tot 8 maanden voor de heuglijke dag verstuurd. Is jullie bruiloft in de vakantieperiode, dan is het verstandig om de save the date ruim van tevoren te sturen. Zeker als de bruiloft gepland staat in de zomervakantie is 8 maanden van tevoren niet te vroeg. De officiële trouwkaarten stuur je ongeveer 6 tot 8 weken voor de grote dag.

originele save the date kaartjes

Win een bruidstaart en krijg korting

Bestel nu je save the date en/of trouwkaarten bij kaartje2go.nl en je krijgt 5% korting en je maakt kans om een heerlijke bruidstaart te winnen. Schrijf je in via deze link: https://www.kaartje2go.nl/win-een-bruidstaart

originele save the date kaartjes
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart