Waarom trouwkaarten met bloemen bestellen?

Bloemen zijn één van de meest krachtige elementen voor een romantische en stijlvolle bruiloft. Bij kaartje2go kun je daarom ook trouwkaarten met bloemen bestellen. Ons assortiment is erg groot en we hebben trouwkaarten met diverse soorten bloemen, kleuren en in diverse stijlen. Hebben jullie voor de bruiloft bepaalde kleuren en soorten bloemen op het oog? Dan is het leuk om dit te laten terugkomen in de trouwkaart. Zijn jullie er nog niet over uit? Misschien kunnen we jullie hierbij helpen. Er zijn namelijk bepaalde soorten bloemen die een betekenis hebben die perfect bij een bruiloft past.

trouwkaarten met bloemen

Bloemen die staan voor liefde en trouw

Elke bloem heeft een bepaalde betekenis. Dat is ook de reden dat sommige bloemen uitermate goed geschikt zijn voor een bruiloft. De bekendste is de roos. Rozen staan voor schoonheid, liefde en vreugde. De Nederlandse tulp is ook een goede bloem omdat deze liefde, ‘gelukkige jaren’ en passie betekent. Andere bloemen met een mooie betekenis:

  • Anemonen: eerlijkheid en zorgzaamheid
  • Dahlia: ‘voor altijd van jou’
  • Lelies: geluk en ‘ik heb je lief’
  • Margriet: ‘jij maakt mij gelukkig’
  • Seringen: verliefd zijn
  • Stephanotis: huwelijksgeluk

  trouwkaarten met bloemen

Trouwkaarten met bloemen passen bij elke stijl

Of je nu een klassieke bruiloft hebt, een bruiloft geheel in bohemien stijl of hebben jullie gekozen voor een luchtige sfeer met veel kleur: trouwkaarten met bloemen passen bij iedere stijl. Dat komt omdat er zoveel soorten bloemen zijn in alle kleuren die je kunt bedenken. Wit of crème is altijd netjes en stijlvol, rood past meer bij een klassieke bruiloft en veel kleur zegt altijd ‘ontspannenheid’ en ‘vreugde’. Bij iedere stijl hebben we een passende trouwkaart in diverse kleuren en verschillende bloemen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een trouwkaart te kiezen met een leuke foto of zonder.

trouwkaarten met bloemen

Win een bruidstaart

Speciaal voor de toekomstige bruidsparen hebben we een geweldige actie. Als je nu je trouwkaarten besteld maak je kans op een overheerlijke bruidskaart en daarnaast krijgen jullie sowieso 5% korting! Klik hier om deel te nemen. Elke maand maken we een winnaar bekend.

trouwkaarten met bloemen
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart