5 tips voor een perfecte trouwerij

Je trouwerij is de mooiste dag van je leven, daarom moet je deze op de beste manier laten verlopen. Kaartje2go wil je op de beste manier helpen met de organisatie van je trouwerij en daarom hebben we hieronder vijf tips voor je opgesteld voor de perfecte bruiloft.

1

Tip 1 – Neem een weddingplanner Bij een trouwerij komt veel, maar dan ook veel kijken. Om de dag zo perfect mogelijk te laten verlopen kun je daarom het beste een weddingplanner inhuren. Deze man of vrouw regelt jouw trouwerij tot in de puntjes. Bovendien houdt de weddingplanner rekening moet jullie wensen, zodat de bruiloft op een perfecte manier kan geschieden!

Tip 2 – Verstuur je eigen trouwkaarten Een trouwerij is iets persoonlijks, dus is het leuk om dit persoonlijke tintje ook door te voeren in het ontwerp van je trouwkaarten. Bij kaartje2go kun je je eigen trouwkaarten ontwerpen, zodat je te allen tijde voorzien bent van originele uitnodigingen. Een goede trouwerij begint bij een perfecte kaart!

Tip 3 – Opgeruimd huis Waar de weddingplanner je niet mee kan helpen is met het opruimen van je eigen huis. Toch is het van belang om je huis goed schoon te hebben gemaakt voordat je trouwerij begint. Vaak worden thuis nog veel mooie foto’s gemaakt voor de bruid en bruidegom. het zou zonde zijn als er op de achtergrond nog tijdschriften of losse kleren liggen.

Tip 4 – Beleef je dag Het is belangrijk om goed stil te staan bij je bruiloft, dus beleef je dag. Helaas komt het nog te vaak voor dat bruidsparen in de stress zitten op de trouwdag of alles wel goed komt. Dit verhelp je met een weddingplanner, maar mocht je geen planner in hebben geschakeld, dan moet je ook gewoon de rust bewaren. Een trouwdag is een feest, geen valkuil!

Tip 5 – Begin op tijd met de organisatie Het is belangrijk om op tijd te beginnen met de organisatie van je trouwfeest. Je kunt beter te vroeg beginnen dan te laat, omdat er gewoon erg veel komt kijken bij een bruiloft. Het beste is om in ieder geval enkele maanden tijd te nemen om in alle rust jullie bruiloft te kunnen plannen.
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart