Originele tekst voor een trouwkaart

Ook in 2013 zullen er weer veel mensen gelukkig trouwen! Om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we naast trouwkaarten ook de leukste trouwteksten op onze website staan. Die kun je gratis gebruiken. We hebben hieronder een originele trouwtekst voor je geselecteerd.

Trouwen is natuurlijk iets bijzonders, waar even bij stilgestaan mag worden. Dit doe je op de beste manier door een trouwkaartje te versturen naar je geliefden. Nodig zoveel mogelijk vrienden en familieleden uit met de originele trouwkaarten van kaartje2go. Enne.. bij een trouwkaartje hoort natuurlijk een leuke trouwtekst. Hieronder vind je zo’n originele trouwtekst! Op zoek naar nog meer trouwteksten? Kijk dan eens hier.

Uitnodiging bruiloft In LOCATIE te PLAATS zullen wij om TIJDSTIP elkaar het Jawoord geven. Deze dag willen wij graag van het begin tot het eind met jullie beleven.

We vinden het daarom erg fijn als jullie om TIJDSTIP bij de locatie kunnen zijn.

Na een toast op ons huwelijk komt het diner Eten jullie met ons mee? Als het toetje is geweest, Gaan we met de voetjes van de vloer op het huwelijksfeest.
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart