Cadeautip voor het bruidspaar: Hexagon foto’s

Een bruiloft is een prachtig en bijzonder moment en hoe mooi is het dat jij dit als gast mee mag maken? Waarschijnlijk ben je dan ook op zoek naar een mooi, bijzonder en persoonlijk cadeau. Om het bruidpaar te feliciteren en te bedanken. Nu hebben wij een hele leuke tip voor je: verras het bruidpaar met een aantal hexagon foto’s. Deze zeskantige fotobordjes zijn enorm populair en zorgen voor een mooie herinnering aan deze bijzondere dag.

Wat zijn Hexagon foto’s

Hexagon foto’s zijn fotoafdrukken op zeskantige fotobordjes. De hexagon van Fotocadeau is gemaakt van forex. Dit materiaal is duurzaam en licht en heeft een harde toplaag, waardoor hij tegen krassen en stoten kan. Zo blijven de hexagons dus mooi en gaan ze jarenlang mee. Ze zijn er in verschillende maten, dus kijk vooral naar de ruimte waar ze zouden kunnen komen hangen en welke maat dan mooi is. Houd er ook rekening mee dat 2 bordjes wat karig staat, meestal is het het mooiste om minimaal 5 hexagons bij elkaar op te hangen. Zo krijg je een fotocollage die je continu kunt blijven uitbreiden. Houd je van een beetje speelsheid, dan kun je ook hexagons in verschillende maten uitzoeken. Het patroon waarin je ze ophangt, kun je zelf kiezen, wat maakt hexagons ook zo leuk!

Hexagon Foto’s als trouwcadeau?

Kies een aantal leuke, favoriete foto’s van het bruidspaar van de afgelopen jaren. Dat mogen foto’s van hen samen zijn, of van hen alleen. Grappige foto’s, mooie foto’s: Kies vooral wat je denkt dat zij leuk vinden. Zij moeten er tenslotte tegenaan kijken als ze de fotobordjes thuis ophangen. Je cadeau kun je vervolgens als cadeau op de bruiloft geven. Maar daarmee is het nog niet afgelopen, want het is natuurlijk nóg leuker om het bruidspaar kort na de bruiloft te verrassen met een extra hexagon. Uiteraard met een prachtige trouwfoto, ter herinnering aan hun mooie dag.

Hoe gaat het bestellen in zijn werk

Op de website van Fotocadeau kun je de hexagons heel gemakkelijk bestellen. Je upload de foto’s die je graag wil gebruiken en je kiest het juiste formaat hexagons. Je kunt vervolgens zelf jouw foto zo schuiven op de hexagon zoals je wil en klaar! Binnen enkele dagen heb je je cadeau in huis!

Hexagons foto’s ophangen

Ook het ophangen van de hexagon foto’s is heel makkelijk. Om te beginnen hoeft er niet geboord te worden in de muur, hoe ideaal is dat!? Ze worden namelijk geleverd met een plakstrip, waardoor je ze makkelijk kunt bevestigen én er weer af kunt halen, bijvoorbeeld als je ze wil verplaatsen.

Waar wacht je nog op? Ga snel door de foto’s heen en kies de mooiste plaatjes uit voor jouw unieke en persoonlijke trouwcadeau!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart