Je trouwdag laten filmen

Foto’s van de trouwdag zijn een must, maar wat leuk is voor erbij is een trouwfilm. Tegenwoordig hoef je niet meer een familielid met deze taak op te zadelen, maar kun je iemand inhuren om de mooiste momenten op bewegend beeld vast te leggen.

Herinnering Een toevoeging van een trouwfilm aan je beleving later, is dat je echt kunt zien hoe de dag was. Foto’s zijn vaak wat meer geposeerd, en het is natuurlijk gewoon erg leuk om jezelf en je grote liefde nog een keer het jawoord te horen geven. Herinneringen blijven levendig!

Welk bedrijf? Het is wel moeilijk om te besluiten met welke aanbieder je in zee gaat, omdat je de dag later niet even over kunt doen. We adviseren dan ook om in je vriendenkring rondvraag te doen naar welk bedrijf zij kozen en of ze tevreden waren. Ook een optie is om op een forum waarop (pas) getrouwde stellen actief zijn, te vragen om tips. En als jullie een bedrijf hebben gekozen, denk er dan aan om van te voren duidelijk af te spreken wat jullie willen. Vanuit welke hoek moet er gefilmd worden, moeten jullie alleen in beeld zijn of moeten de mensen eromheen ook gefilmd worden, willen jullie er bepaalde muziek in gemonteerd hebben, enzovoort. Denk ook maar zo: wat voor een ander werkt, kan voor jullie heel anders uitpakken. Blijf dus kritisch.

Back-up Als extra’tje kun je vragen of mensen met een camera met goede filmfunctie ook wat korte filmpjes willen maken. Als je dan na de bruiloft alles samenvoegt, heb je nog een extra trouwfilm. Misschien wat minder professioneel, maar des te origineel! Als jullie geen budget meer hebben voor een professionele trouwfilmmaker, kun je het ook bij deze home made trouwfilm laten. Niks mis mee!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart