Romantische trouwkaarten maken bij kaartje2go

Trouwen staat natuurlijk helemaal in het teken van romantiek en liefde. Houden jullie wel van een flinke portie romantiek? Dan zitten jullie bij Kaartje2go helemaal goed. Wij hebben de meest prachtige en romantische trouwkaarten die je maar kunt vinden! Onderstaand een kleine greep uit ons brede assortiment.

Romantische trouwkaarten met bloemen

Ongeveer elk romantisch of liefdevol gebaar begint met bloemen. Bloemen zijn altijd een mooie manier om iemand te vertellen dat je om diegene geeft. Daarnaast zorgen bloemen altijd voor meer sfeer en kleur. Bij Kaartje2go hebben we verschillende trouwuitnodigingen met bloemen in diverse kleuren. Onderstaand een perfect voorbeeld van een zeer romantische kaart met bloemen, zachte kleuren en een verfijnde look. romantische trouwkaart

Kaart met prachtig bladenhart

Gaan jullie voor een sfeervolle bruiloft in de buitenlucht met veel kaarsen of misschien een haardvuur? Speciaal voor jullie romantische ‘buiten bruiloft’ hebben we een unieke trouwkaart. Bij deze trouwkaart is een geweldige combinatie gemaakt van de natuurelementen en kleur.

romantische trouwkaarten

Klassieke en romantische trouwuitnodiging

Onderstaande trouwkaart is een bijzondere combinatie van klassieke kleuren, sierlijke prints en een romantische uitstraling in één. Deze kaart past perfect bij een romantische bruiloft in een kasteel of een mooi slot.

romantische trouwkaarten

Prachtige authentieke trouwkaart met foto

Een trouwkaart wordt natuurlijk al helemaal romantisch en persoonlijk als er een mooie foto opstaat van het toekomstige bruidspaar. Bij Kaartje2go hebben we meerdere romantische trouwkaarten waarop we speciaal voor jullie liefdesfoto een plekje hebben gereserveerd. Daarnaast is het ook mogelijk om jullie trouwkaart te ontwerpen. Hierbij kunnen jullie een foto als achtergrond gebruiken en de kaart verder aanvullen met de tekst.

romantische trouwkaarten

Aanpassen romantische trouwkaarten

Bij Kaartje2go kun je alle kaarten geheel naar wens aanpassen. Zo kun je de kleuren en tekst veranderen. Daarnaast is het mogelijk om extra afbeeldingen en foto’s toe te voegen. Om er zeker van te zijn dat de kaart geheel naar wens is kun je een gratis proefdruk aanvragen. Bestel je voor 20.00 uur dan gaat gaat de trouwkaart diezelfde dag op de bus.
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart