Unieke, persoonlijke en romantische trouwkaart met trouwringen bij Kaartje2go

Veel toekomstige bruidsparen kiezen voor een trouwkaart met trouwringen. Trouwringen zijn natuurlijk hét symbool van het huwelijk, het eeuwig samen zijn en de belofte om elkaar trouw te blijven. Bij Kaartje2go hebben we prachtige trouwkaarten met trouwringen voor jullie klaar staan. Maar als jullie de huwelijksuitnodiging nog persoonlijker willen maken kunnen jullie er ook voor kiezen om zelf een trouwkaart te ontwerpen met een foto van jullie in eigen ringen. In deze blog laten we jullie een aantal ontwerpen van onze eigen trouwkaarten zien. Deze kaarten zijn verder geheel naar wens aan te passen. Bij Kaartje2go krijg je namelijk de meeste vrijheid om kaarten in jouw stijl te veranderen!

Trouwkaart met trouwringen van Kaartje2go

Of je nu kiest voor een klassieke, landelijk of vintage bruiloft: trouwringen passen overal wel bij. Hoewel de afgelopen jaren veel bruidsparen ervoor kiezen om geen trouwringen te nemen of alleen een ring voor de bruid, besluit het gros van de toekomstige bruidsparen om lekker ouderwets de liefde te bezegelen met een ring.

Onderstaande kaart is een prachtige ingetogen kaart in sepia. Er is gebruik gemaakt van mooie sierlijke letters die de tekst ‘wij gaan trouwen’ vormen. De binnenkant van de kaart is in dezelfde stijl gehouden en kunnen jullie zelf verder afmaken.

trouwkaart met trouwringen

Hebben jullie een zomerhuwelijk en willen jullie een stralende maar toch ingetogen huwelijksuitnodiging? Kijk dan eens naar de onderstaande kaart. Door het gebruik van de lichte kleuren lijkt het net of de zon schijnt en door de orchidee heen straalt. Dat geeft toch een ontzettend warm en zomers gevoel? Daarnaast heeft deze kaart een linneneffect en twee prachtige trouwringen die een hartvormige schaduw vormen. Op de binnenkant van de kaart komt de orchidee weer terug. De rest kunnen jullie geheel zelf invullen.

trouwkaart met trouwringen

Houden jullie van iets meer kleur en romantiek? Onderstaande kaart is dan een mooi voorbeeld van een romantische kaart met prachtige kleurelementen. Daarnaast staan rode rozen natuurlijk voor passie, liefde en warmte.

trouwkaart met trouwringen

Stoere en grafische trouwkaart met trouwringen

Willen jullie de trouwkaart iets minder zoetsappig hebben, maar wel een afbeelding van trouwringen erop? Ook dat is mogelijk. Onderstaande trouwkaart is een ontzettend stoere kaart waarop twee gouden ringen zijn geschilderd. Het geeft de kaart een kunstzinnig en authentiek karakter.

trouwkaart met trouwringen

Onderstaande trouwkaart met trouwringen is ook een juweeltje in zijn soort. De kaart past geweldig bij een vintage bruiloft.

trouwkaart met trouwringen

De binnenkant van de trouwkaart is ook met één woord fantastisch, daarom hebben we ook daarvan een afbeelding toegevoegd. In het voorbeeld hebben we ruimte overgelaten voor een mooie sprekende foto. Je kunt deze foto gebruiken of een eigen foto toevoegen. Probeer dan wel in dezelfde stijl te blijven anders zou het bijna zonde zijn van de kaart!

trouwkaart met trouwringen

Snel en makkelijk je trouwkaarten versturen

Als jullie de trouwkaarten bij Kaartje2go bestellen hoeven jullie zelf niet meer de deur uit! Als jullie op onze website alle adressen invoeren zorgen wij ervoor dat jullie gasten snel in het bezit zijn van jullie unieke huwelijksuitnodiging. Voor 20.00 besteld is dezelfde dag nog naar de post. Willen jullie liever zelf de kaarten op de bus doen en zelf de enveloppen schrijven? In dat geval zenden wij alle kaarten in de vorm van een pakketje naar jullie toe.
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart