Strand bruiloft? Bekijk hier de meest originele trouwkaarten in beach-stijl

Strand bruiloft? Daar hoort natuurlijk een trouwkaart in stijl bij! Bij Kaartje2go heb je de keuze uit tientallen geweldige huwelijksuitnodigingen geheel in ‘strand-stijl’. Liever zelf een unieke trouwkaart maken voor jullie strand bruiloft? Ook dat is mogelijk! Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een blanco kaart of onze bestaande trouwkaarten geheel naar wens aanpassen! In deze blog kun je alvast een selectie zien van onze strandkaarten!

Liefde voor het strand

Hebben jullie een grote liefde voor het strand? Dat is heel begrijpelijk. De dagen op het strand zijn de meest ontspannende dagen van het jaar! Ben jij of je partner op de knieeën gegaan in het zand? Of heb je een hartje getekend om je aanzoek te doen? In dat geval hebben we een prachtige en stijlvolle trouwkaart voor jullie. Op de kaart is het strand afgebeeld met een hartje in het zand getekend. Hoe romantisch! En het beste komt nog: we hebben ook een bijpassende bedankkaart en save the date kaart! Zo kun je alle huwelijkskaarten  in van dezelfde stijl bestellen!

strand bruiloft

Stoere trouwkaart met beach-paal

Wordt jullie strand bruiloft gevierd in een strandpaviljoen? In dat geval hebben we een super stoere en moderne uitnodiging die prima past bij jullie beach-stijl. De uitnodiging weergeeft een beach-paal met vrolijke kleurtjes. De achtergrond is in een stoere hout print. strand bruiloft

Eigentijdse kaart die je helemaal kunt aanpassen

Onderstaand ontwerp past perfect bij een stand bruiloft of een bruiloft in de open lucht. Dit karakteristieke ontwerp is ook nog eens helemaal aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld kleuren, teksten, figuurtjes en jullie eigen foto toevoegen!

strand bruiloft

Zomerse en vrolijke uitnodiging strand bruiloft

Onderstaande uitnodiging brengt het zonnetje in ieders huis die deze kaart uit de enveloppe haalt! Deze super zomerse trouwkaart past geweldig bij jullie strandthema. Voeg een leuke foto toe en klaar! We hebben een save the date kaart in dezelfde stijl!

strand bruiloft

Prachtige mystieke en frisse trouwkaart

De kaart hieronder is toch werkelijk een prachtexemplaar? De kaart straalt warmte, romantiek, mystiek en het gevoel van zomer uit. We hebben de kaart mooi leeg gelaten zodat jullie zelf de teksten kunnen bedenken. Je kunt er dus ook een save the date, menukaart of bedankkaart van maken!

strand bruiloft

Profiteer van onze mooie aanbiedingen

Profiteer als toekomstig bruidspaar van onze aanbiedingen!

  • alle enveloppen gratis!
  • het pakketje met uitnodigingen wordt gratis naar jullie verzonden!
  • maak kans op een bruidstaart t.w.v. 300 euro EN krijg altijd 5% korting: schijf je hier in!
  • gratis proefdruk!Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart