Romantische trouwhuisstijl van save the date tot trouwkaart en bedankkaart

Het komt steeds meer voor dat toekomstige bruidsparen ervoor kiezen om al hun kaarten in dezelfde trouwhuisstijl te doen. Hierbij gaat het om de save the date kaarten, trouwkaarten, menukaarten en bedankkaarten. Uiteraard kunnen jullie er altijd voor kiezen om een bepaalde kaart niet te doen, bijvoorbeeld geen menukaart. Die keuze is geheel aan jullie. Het mooie aan een trouwhuisstijl is dat het er geweldig uitziet wanneer alle kaarten uit één serie komen. Het biedt herkenning, ziet er professioneel uit en geeft meteen een mooie herinnering voor later. Bij Kaartje2go heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse stijlen. In deze blog zullen we twee voorbeelden laten zien van een romantische trouwhuisstijl.

Stijlvolle, moderne en romantische trouwhuisstijl met roze aquarelle

Deze trouwhuisstijl is modern, maar toch romantisch en stijlvol. In deze stijl hebben we save the date kaarten, trouwkaarten en menukaarten.

SAVE THE DATE KAART De save the date kaart heeft een feestelijk en moderne look. En dat is natuurlijk helemaal passend bij jullie huwelijksaankondiging! Hoewel er gebruik is gemaakt van een opvallende kleur roze, is de rest van de kaart redelijk rustig gehouden. romantische trouwhuisstijl

TROUWKAART De trouwkaart is een prachtig ingetogen kaart. De achtergrond is beschilderd met roze aquarelverf. Rechtsonder is een wit hartje geplaatst waar jullie namen in komen te staan.

romantische trouwhuisstijl

BINNENKANT TROUWKAART Zoals je ziet komt het roze aquarel aan de binnenkant subtiel terug. De letters in het voorbeeld hebben we roze gemaakt, maar jullie kunnen deze tekstkleur naar wens aanpassen evenals het lettertype en lettergrootte. Uiteraard is de tekst ook aan te passen.

romantische trouwhuisstijl

MENUKAART De romantische menukaart is precies in dezelfde stijl als de trouwkaart, is dat niet geweldig? Jullie gasten zullen meteen jullie stijl herkennen.

romantische trouwhuisstijl

Stijlvolle en chique trouwkaarten met anemonen op linnen-print

Deze juweeltjes van kaarten zijn werkelijk een lust voor het oog. Deze romantische trouwhuisstijl bestaat uit trouwkaarten, menukaart en bedankkaartjes. Allen in een prachtige ingetogen stijl met mooie paars en witte anemonen op linnen-print. De kaarten hebben we te danken aan designer Teuni. Teuni is fotograaf en haalt inspiratie uit de natuur. Deze inspiratiebron wordt op een wonderlijke wijze verwerkt in diverse kaarten. Mocht je een persoonlijk tintje willen toevoegen aan de trouwkaarten, zoals een foto, neem dan contact op met Teuni via www.teunistuin.net.

TROUWKAARTEN Deze trouwkaarten van Teuni zijn werkelijk wonderschoon. Ze hebben een rustige achtergrond met daarop de prachtige anemonen die subtiel zijn weergegeven op linnen-print. Deze huwelijksuitnodiging straalt romantiek, stijl en een dromerig sfeertje uit die prachtig staat bij jullie bruiloft.

romantische trouwhuisstijl

BINNENKANT TROUWKAART De binnenkant is geheel in dezelfde stijl. De paarse en witte anemonen komen rechtsonder weer subtiel terug. De rest van de kaart is rustig gehouden. De tekst, lettertype, kleur van de letters en de lettergrootte is geheel naar wens aan te passen.

romantische trouwhuisstijl

MENUKAART De menukaart bevat dezelfde prachtige anemonen. De kaart is lavendelblauw en net als de trouwkaart in linnen-print.

romantische trouwhuisstijl

BEDANKKAARTJES De laatste kaart in de reeks is de bedankkaart. Hierbij is er gebruik gemaakt van witte en paarse anemonen op linnen-print. Op deze kaart zijn de bloemen iets meer op de achtergrond gehouden.

romantische trouwhuisstijl

Bekijk meer trouwhuisstijlen bij Kaartje2go

Benieuwd naar meer trouwhuisstijlen of design? Bezoek gerust onze website! Naast dat we diverse kaarten hebben in dezelfde stijl hebben we ook vaak 2 soorten kaarten in hetzelfde design. Zoals bijvoorbeeld de trouwkaart en de bedankkaartjes. Je hoeft immers niet elke kaart te sturen of een menukaart bij het diner te hebben.

Ontwerp zelf je trouwkaart

Bij Kaartje2go is het mogelijk om zelf de gehele trouwkaart te ontwerpen. In dat geval kunnen jullie beginnen met een blanco kaart en ervolgens geheel zelf aan de slag. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van foto’s en figuurtjes. Op die manier kunnen jullie een geheel eigen huisstijl bedenken! Willen jullie graag een trouwkaart met foto? Lees hier onze ideeën voor een trouwkaart met foto.
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart