Ideeën voor persoonlijke trouwkaart met foto trouwringen

Bij Kaartje2go kunnen jullie zelf je trouwkaart ontwerpen. In dat geval begin je met een blanco kaart die geheel vrij is in te vullen. Als jullie de trouwringen al in huis hebben, is het natuurlijk geweldig om jullie eigen prachtexemplaren op de huwelijksuitnodigingen te zetten. Dat maakt het persoonlijker. De vraag is alleen nog: hoe maak je een mooie foto van jullie trouwringen? Onderstaand een aantal ideeën voor persoonlijke trouwkaart met foto trouwringen.

Foto van trouwringen met bloemen

Wat erg veel gebruikt wordt is de combinatie van trouwringen en bloemen. Je kunt de ringen om een roos schuiven en deze roos vervolgens op kop fotograferen. Zie onderstaand voorbeeld.

persoonlijke trouwkaart met foto trouwringen

Een andere mogelijkheid is om de ringen op een bosje bloemen te leggen. Als je het helemaal goed wilt doen zorg je ervoor dat de kleuren en de soort bloemen overheen komen met de bloemen op jullie bruiloft of het bruidsboeket.

persoonlijke trouwkaart met foto trouwringen

Foto’s van trouwringen in de hand of op het huwelijkskussentje

Andere leuke manieren om een persoonlijke trouwkaart met foto trouwringen te ontwerpen is door ze simpelweg in jullie handen te leggen met bijvoorbeeld wat rozenblaadjes erbij zoals onderstaand voorbeeld.

persoonlijke trouwkaart met foto trouwringen

Als jullie een kussentje hebben waar de ringen op komen te liggen tijdens jullie huwelijk, kunnen jullie ook daarvan een foto maken en deze foto gebruiken op de kaart. Zie onderstaand voorbeeld.

persoonlijke trouwkaart met foto trouwringen

Originele en persoonlijke trouwkaart met foto trouwringen

Wat erg leuk en origineel is om te doen is een foto maken waarop jullie trouwringen op een agenda liggen (of kalender) die de dag aangeeft van jullie bruiloft. Zo hebben jullie meteen de datum op de trouwkaart gezet. In het onderstaand voorbeeld staat er alleen ‘wedding’ in de agenda, maar je kunt er natuurlijk ook nog de tijden en locaties bij zetten. Heel uniek en tegelijkertijd ook grappig!

persoonlijke trouwkaart met foto trouwringen

Geen inspiratie? Kaartje2go helpt

Meer inspiratie nodig voor mooie foto’s? Bekijk hier meer voorbeelden van foto’s met trouwringen. Hebben jullie toch geen leuk idee opgedaan voor een persoonlijke trouwkaart met foto trouwringen, of willen jullie het simpel maar mooi houden? In dat geval hebben we een kaart voor jullie ontworpen waarop we een ruimte hebben gereserveerd voor een foto van jullie eigen ringen. Deze foto kunnen jullie in het hartje plaatsen zoals op onderstaand voorbeeld te zien is. Uiteraard is ook mogelijk om deze kaart te gebruiken zoals die nu is. Hij is tenslotte hartstikke mooi, ingetogen en modern!

persoonlijke trouwkaart met foto trouwringen

Gratis proefdruk

Als jullie gebruik maken van een foto op jullie trouwkaart is het verstandig eerst een proefdruk aan te vragen. Op die manier kunnen jullie bekijken of de foto goed uitkomt op de kaart. Bij Kaartje2go is de proefdruk geheel gratis! Lees van tevoren ook even onze tips voor een trouwkaart met foto!

Willen jullie geen eigen foto gebruiken, maar wel een afbeelding van trouwringen. Bekijk dan onze trouwkaart met trouwringen in deze blog!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart