Drie handige tips voor het uitzoeken van een bruidsjurk

De grote dag komt eraan! Het wordt natuurlijk tijd om de jurk uit te zoeken waar ieder meisje van droomt. De aanloop naar een bruiloft kan erg stressvol zijn. Er moet zoveel geregeld worden, waaronder de jurk en de schoenen. Om goed voorbereid te zijn op de afspraak om te gaan passen bij de bruidsboetiek hebben we een paar handige tips voor je op een rijtje gezet.

Welke jurken vind je leuk?

Ga voor de afspraak opzoek naar welke stijl trouwjurk je leuk vindt. Een bruidsjurk prinses of een hele strakke jurk? Zodra je zonder voorbereiding in de boetiek staat kan het zijn dat het aanbod te overweldigend is. Het is daarom al goed om enig idee te hebben van welke soorten jurken je graag zou willen passen. Daarnaast kun je ook kijken naar wat je helemaal niet mooi vindt. Dit soort jurken kunnen dan meteen uitgesloten worden. Toch is het van belang om ook tijdens het passen open te staan om nieuwe jurken te proberen met een andere stijl als waar je normaal gesproken voor zou kiezen. De specialisten hebben veel verstand over hoe lichaamsvormen en vormen van de jurk elkaar kunnen complimenteren. We raden je aan om hier ook echt open voor te staan.

De grote dag komt eraan! Het wordt natuurlijk tijd om de bruidsjurk uit te zoeken waar ieder meisje van droomt

Wie neem je mee?

Alhoewel het jullie bruiloft is, kan het in deze tijd extra voelen alsof je iedereen tevreden moet stellen. Daarom is het van belang dat je tijdens het passen van een trouwjurk de mensen meeneemt die volgens jou een waardevolle mening hebben. Natuurlijk heeft iedereen een verschillende smaak, maar het is vooral belangrijk dat er wordt gedacht vanuit jou en niet vanuit de smaak van de persoon zelf. Selecteer de mensen die je meeneemt dus zorgvuldig en houd het aantal ook beperkt. Des te meer meningen, des te lastiger het zal zijn om de perfecte jurk uit te zoeken. 

Maak op tijd een afspraak

Het kan een lange tijd duren voordat een jurk afgeleverd is. Daarnaast zal een jurk nog op maat gemaakt moeten worden. Hiervoor worden doorpas afspraken gemaakt. Het gehele proces zal dan ook wat tijd gaan kosten. We raden aan om een jurk niet later dan zeven maanden voor de bruiloft uit te zoeken. Zo voorkom je tijdnood, het laatste dat je wilt is stress rondom de grote dag.

Onze laatste tip is natuurlijk om volop te genieten van deze spannende gebeurtenis!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart