Maak je dag onvergetelijk

Heb je eindelijk die ring om je vinger waar je zo lang op gewacht hebt en ga je eindelijk trouwen? Dan zijn  er natuurlijk onwijs veel dingen die er geregeld moeten worden voor jouw perfecte dag. Om deze dag zo soepel mogelijk te laten verlopen en dat je zeker weet dat jij ook optimaal kan genieten van de speciale dag. In deze blog lees je tips over hoe jij de dag onvergetelijk kan maken.

Heb je eindelijk die ring om je vinger waar je zo lang op gewacht hebt en ga je eindelijk trouwen? Dan moet de dag onvergetelijk worden

De perfecte trouwlocatie

Een locatie kan veel invloed hebben op de sfeer van de bruiloft. Bepaal eerst voor jezelf wat voor thema je wilt, denk hierbij aan traditioneel, modern of kleinschalig. Er zijn veel verschillende opties en mooie locaties die wellicht zelfs in de buurt zijn. Ga je voor een mooi romantisch landgoed of een buiten bruiloft in de zomer in een groene tuin. Het is wel belangrijk dat je op tijd bedenkt wat de locatie wordt aangezien populaire locaties vaak snel volgeboekt zijn.

Uitnodigingen voor de grote dag

Wanneer je de geschikte locatie hebt gevonden en deze op de goede datum is vastgesteld, dan kan je de uitnodigingen gaan maken en versturen. Maak van tevoren een gastenlijst zodat je weet om hoeveel mensen het gaat maar waarschijnlijk had je dat al gedaan voordat je de locatie ging uitzoeken. Mocht het zo zijn dat de datum pas veel later is dan kun je ervoor kiezen om eerst een save the date kaartje te sturen. Dan weten de gasten wel dat ze de datum vrij moeten houden maar blijft verder de locatie nog een verrassing. Vervolgens kan je een paar maanden van tevoren een mooie uitnodiging sturen met daarop de locatie en het programma van de dag.

Droomjurk met perfecte accessoires

Het duurt vaak lang voordat de jurk helemaal vermaakt is en in de goede pasvorm is. Ga daarom op tijd een mooie jurk uitzoeken zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wanneer je de perfecte jurk hebt gevonden dan kan je op zoek gaan naar mooie accessoires. Houd de sieraden ingetogen zodat het niet de aandacht van de jurk afbrengt. Een leuke toevoeging is een leuk telefoonhoesje van knaldeals, zij verkopen samsung hoesjes en ook smartwatch bandjes zodat je alles mooi kunt matchen bij je jurk.

 Kortom, er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden voordat je gaat trouwen. Maar als je ervoor zorgt dat dit alles op tijd is geregeld dan kom je al een heel eind en wordt jouw dag onvergetelijk!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart