Bedankjes voor de bruiloft? Hier kun je aan denken

Bij het regelen van een bruiloft komt een hoop kijken. Het kiezen van een trouwdatum, het bepalen van de trouwlocatie, het regelen van de catering, het uitzoeken van de bruidstaart en ga nog maar even door. Een van de laatste onderdelen van het plannen van de bruiloft, is het nadenken over de bedankjes voor de bruiloft. Met behulp van bedankjes kun je de bruiloftsgasten bedanken voor hun komst. Maar waar kun je aan denken als het hebben over bedankjes? Wij zetten wat leuke ideeën op een rij ter inspiratie!

Bij het regelen van een bruiloft komt een hoop kijken. Maar waar kun je aan denken als het hebben over bedankjes? Wij zetten wat leuke ideeën

Gepersonaliseerd bedankje

Als je op zoek bent naar leuke trouwbedankjes, zou je kunnen nadenken over een gepersonaliseerd trouwbedankje. Hiermee maken jullie het persoonlijk en hierdoor is het origineler dan een standaard bedankje. Maar wat zijn geschikte, gepersonaliseerde bedankjes voor de bruiloft? Denk aan cadeaus met daarop jullie trouwdatum of een trouwfoto.

Er zijn steeds meer bedrijven die jou de mogelijkheid bieden om cadeaus te personaliseren. Een bepaalde aanbieder op het oog? Dan kan een website review lezen geen kwaad om te bepalen of het echt iets voor jou is. Je wilt tenslotte wel dat je straks een bedankje kunt geven van goede kwaliteit.

Of je nu kiest voor een gepersonaliseerde cadeauset of een gepersonaliseerde fles drank: je mogelijkheden zijn eindeloos. Waar je ook zeker over na kunt denken, is het maken van een fotogeschenk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een klein fotoboek of fotokalender van de grote dag. Als je hiernaar op zoek bent, ben je bij Albelli aan het juiste adres.

Kaars

Als we het hebben over leuke trouwbedankjes, kun je ook nadenken over het geven van een mooie kaars. Niet alleen stijlvol, maar natuurlijk ook functioneel. Kaarsen zijn er in talloze soorten, waardoor je alle kanten op kunt. Ook geurkaarsen zijn natuurlijk populair en goed om over na te denken. Om het persoonlijker te maken, zou je er nog voor kunnen kiezen om een persoonlijk kaartje toe te voegen om je gasten te bedanken.

Planten of bloemen

Een trouwbedankje waar tegenwoordig nog steeds voor wordt gekozen, zijn planten of bloemen. Heb je een bepaalde stijl gehanteerd voor de bruiloft? Dan kan het leuk zijn om ook de planten of bloemen hiermee te laten matchen, zodat je jouw bruiloft echt goed afsluit. Planten en bloemen zijn er in ontzettend veel soorten, dus keuze genoeg.

Je kunt jouw bruiloftsgasten op meerdere manieren bedanken. Deze ideeën hierboven zou je ter inspiratie in gedachten kunnen houden. Waar je ook voor kiest, een bedankje kan zeker leuk zijn voor na de bruiloft. Zo laat je weten dat je het fijn vond om hen erbij te hebben en een bedankje wordt dan ook vast gewaardeerd.
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart