Origineel gedicht voor op je trouwkaart

Op een trouwkaart hoort een mooi gedicht of een prachtige tekst. Het geeft de essentie weer van jullie samenzijn. Trouwen is iets moois, maar met een trouwkaartje met een mooie tekst wordt het nóg mooier!

Trouwkaarten versturen Gaan jullie trouwen? Dan is het feest! Laat het iedereen weten door middel van het versturen van een originele trouwkaart van kaartje2go! Kaartje2go heeft een breed assortiment voor je met mooie trouwkaarten, die je kunt versturen naar al je vrienden en familieleden.

Mooie tekst Ben je op zoek naar een mooie gedicht voor op je trouwkaart? Wil je een leuke tekst? Kijk dan eens hieronder. We hebben een prachtige trouwtekst voor je gevonden op onze eigen tekstpagina. Via onze pagina met trouwteksten kun je direct de mooiste trouwgedichten vinden. Je mag ze bovendien gratis gebruiken!

Door toeval vonden wij elkaar, we raakten verbonden en werden verliefd. Voor we het wisten waren we een paar, geen van ons beiden voelde zich ooit zo geliefd. Toen werd de volgende stap genomen: NAAM ging op zijn knieën, er moest een trouwerij komen.

Krijg jij niet genoeg van trouwkaarten? Bekijk dan eens deze originele trouwkaart!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart