Dit kun je met je trouwfoto’s doen

Bij een bruiloft horen natuurlijk mooie trouwfoto’s. Dit zijn namelijk herinneringen voor het leven en hier kun je dan ook vaak weer naar terugkijken. Er zijn verschillende dingen die je met je trouwfoto’s kunt doen om er nog mooi gebruik van te maken. Het is tenslotte zonde om ze zomaar weg te stoppen om alleen maar na een aantal jaar weer even te bekijken. Wat je met je trouwfoto’s kunt doen? Wij zetten wat leuke ideetjes op een rij, dus lees snel verder als je hier meer over wilt weten!

Wat je met je trouwfoto’s kunt doen?Wij zetten wat leuke ideetjes op een rij, dus lees snel verder als je hier meer over wilt weten!

Gebruiken voor jullie trouwbedankje

Een van de dingen waar je over na kunt denken, is het gebruiken van trouwfoto’s voor jullie trouwbedankje. Bij een bruiloft hoort eigenlijk wel een bedankje en de trouwfoto’s kunnen hier zeker voor worden gebruikt. Je kunt bij een trouwbedankje bijvoorbeeld denken aan een persoonlijk kaartje, gepersonaliseerd cadeau of iets anders origineels. Er zijn verschillende bedrijven die jou kunnen helpen bij een leuk trouwbedankje. Een bedrijvengids lezen kan jou er wellicht bij helpen om te bepalen waar je het beste een aankoop kunt doen.

Foto’s inlijsten

Een andere manier om gebruik te maken van jullie trouwfoto’s is door het in te lijsten. Je hebt vast één of meerdere favoriete trouwfoto’s. Het kan leuk zijn om deze in te lijsten, zodat je ze bijvoorbeeld in huis op kunt hangen. Je kunt hierbij denken aan een klein fotolijstje, maar ook een canvas kan een goed idee zijn. Als je hiernaar op zoek bent, kun je een kijkje nemen bij BesteCanvas.

Maak een trouwalbum

Een vanzelfsprekende maar leuke manier om gebruik te maken van je trouwfoto’s, is door een trouwalbum te maken. Van dit album kun je jouw hele leven lang nog plezier hebben, waardoor het zeker een aanrader is om te doen. Je kunt ervoor kiezen om een trouwalbum zelf samen te stellen, maar je kunt het ook laten doen door een specialist. In ieder geval is zo’n album enorm dierbaar, want je kunt hier altijd weer met een glimlach in terugkijken om de trouwdag weer een beetje te herbeleven. Je kunt ervoor kiezen om een album voor jou en je partner zelf te maken, maar het kan ook een idee zijn om de ouders een fotoboek te geven. Dit zal ook voor hen namelijk waardevol zijn.

Deze dingen hierboven kun je in gedachten houden als je niet zo goed weet wat je met de foto’s van de bruiloft kunt doen. Door voor één of meerdere van deze mogelijkheden te kiezen, laat je de foto’s niet zomaar wegstoffen maar zorg je er juist voor dat je het nog vaak kan zien. Zo kun je de mooie herinneringen iedere keer weer ophalen!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart