Zomerse trouwkaarten maken voor een zonnige bruiloft

Hoeven jullie nog maar een aantal maanden af te tellen voor jullie zomerhuwelijk? Dan is het bijna tijd om de uitnodigingen te versturen naar jullie gasten! Doorgaans worden de uitnodigingen 6 weken voor de bruiloft verstuurd, maar omdat jullie in de zomer trouwen is het beter om 8 weken van te voren de trouwkaarten te sturen in verband met zomervakanties. Bij kaartje2go kun je zomerse trouwkaarten maken met een persoonlijk tintje. Het is namelijk mogelijk om extra foto’s, teksten en afbeeldingen toe te voegen waar je maar wilt. Of dit nu op de voorkant of achterkant is, bij kaartje2go krijg je de grootste vrijheid om de kaart geheel naar wens te ontwerpen. Als jullie nu de trouwkaarten bestellen maken jullie kans op een gratis bruidstaart! Hierover straks meer!

zomerse trouwkaart maken

Zomerse trouwkaarten maken voor strand of buitenbruiloft

Gaan jullie trouwen nabij het strand? Bijvoorbeeld in een prachtig strandpaviljoen? Bij kaartje2go hebben we super mooie uitnodigingen die geheel in strandstijl zijn. Onderstaand een paar voorbeelden maar op onze website kunnen jullie nog veel meer uitnodigingen voor een strand huwelijk vindenn. zomerse trouwkaarten maken

zomerse trouwkaarten maken

De fleurigste trouwuitnodigingen voor de zomer

Houden jullie van kleur en willen jullie de gasten een uitnodiging sturen waarvan ze helemaal blij worden (en dus ook in de stemming komen). Ons assortiment bevat vele leuke en fleurige kaarten waarbij jullie gasten alleen al door de kaart zelf super veel zin in jullie dag krijgen!

zomerse trouwkaarten maken

Win een gratis bruidstaart!

Als jullie nu de trouwkaarten bestellen maken jullie kans op een overheerlijke bruidstaart! Dit geldt overigens ook voor de save the date kaarten. Naast dat jullie onze geweldige taart kunnen winnen krijgen jullie sowieso 5% korting. Schrijf je in op deze pagina https://www.kaartje2go.nl/win-een-bruidstaart en kies ga hierna aan de slag met zomerse trouwkaarten maken voor jullie bijzondere dag! Jullie kunnen tot 5 weken voor jullie huwelijk meedoen met onze actie!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart