Win jouw bruidstaart

Na de trouwceremonie zijn de ogen van de gasten gericht op het aansnijden van de bruidstaart. Een taart die er fantastisch uit ziet en heerlijk smaakt is echt onmisbaar tijdens jullie bruiloft. De bruidstaart maakt jullie dag nog specialer en dat begrijpt Kaartje2go heel goed. Bij Kaartje2go kun je nu namelijk een prachtige bruidstaart winnen!

Maak jouw trouwkaart en win jouw bruidstaart

Bij Kaartje2go kun je nu een geweldige bruidstaart winnen met jouw bestelling. Wanneer je save the date- of trouwkaarten bij ons besteld, dan kun je meedoen met onze actie. Alle deelnemers ontvangen direct 5% korting op de bestelling van trouw- of save the date kaarten.

Wat moet je doen?

Schrijf je in via de volgende pagina: https://www.kaartje2go.nl/win-een-bruidstaart en bekijk direct onze prachtige kaartencollectie of bestel alvast een gratis proefdruk! Elke maand kiezen we één winnaar uit waarvan we de kosten voor de bruidstaart betalen. Je kunt je tot maximaal vijf weken voor trouwdatum opgeven voor deze actie.

Wist je dat?

Al sinds de Romeinen brengt een bruidstaart veel geluk en vruchtbaarheid in het huwelijk. Door de jaren heen zijn de gebruiken veranderd van gasten die elk cakejes meenemen om samen een bruidstaart te maken tot nu een bruidstaart van meestal drie etages. Het is gebruikelijk dat de ouders van de bruid betalen voor de bruidstaart, toch zijn er tegenwoordig ook veel stellen die zelf de hele bruiloft bekostigen!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart