Trouw- en liefdesfilms

Een sprookjeshuwelijk, dat wil iedereen wel. Maar dat brengt ook de nodige druk met zich mee. Om meer in de stemming te komen en je zorgen even helemaal te vergeten, is het daarom best lekker om af en toe eens een romantische film te kijken, waarin (eventueel ook nog) wordt getrouwd. Gaan er allemaal dingen mis? Ach, het is maar een film. En zoals het in de film gebeurt, is het toch nooit in het echt. Is het je droomhuwelijk of liefdesverhaal? Hou dan pen en papier in de aanslag om de inspiratie vast te leggen!

SATC 1 Geen idee wat bovenstaande afkorting betekent? Dan heb jij de serie Sex and the City niet (vaak genoeg) gekeken. Van het eerste tot en met het zesde seizoen was Mr. Big de leading man van hoofdpersonage Carrie. Ze hadden dan wel een knipperlichtrelatie, maar toch wist je ergens dat het iedere keer weer goed zou komen. Zo blijkt uit het begin van de film, want ze gaan dan eindelijk trouwen. Een prachtig, tot in de puntjes verzorgd huwelijk met heel veel gasten. Niet je ding? Geen zorgen, op een later moment in de film gaat het er soberder aan toe…

The Notebook Bij deze film gaat het niet zozeer om het huwelijk, maar wel om een van de mooiste liefdesverhalen ooit verfilmd. Mensen die door weer en wind bij elkaar blijven vanwege hun onbreekbare liefde, dat is toch het mooiste wat er is? Meer kunnen er er niet over kwijt, want het verhaal moet wel verrassend blijven. Als je bij deze film niet smelt, ben je van steen.

Father of the bride Meer in voor wat humor? Dan is dit een film voor jou. Het gaat over de stress (en de lol!) die komt kijken bij het voorbereiden van een bruiloft, ook door de ogen van de vader van de bruid. Lachwekkend. Het is overigens een remake, in het origineel speelt Elizabeth Taylor. Maar daarom is deze versie niet minder geslaagd!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart