Top 5: Rode trouwkaarten

Rode hartjes, rode lippen, rode rozen… Rood kan wel zo’n beetje beschouwd worden als de kleur van de liefde. Wat is er dan beter dan een rode trouwkaart? Weinig, zo vinden wij van trouwkaart.nl. Daarom zochten wij wat van de leukste en mooiste rode trouwkaarten, en plaatsten deze in een top 5. Laat je inspireren!

5. trouwkaart-rood-met-rode-rozen Een heel mooie, simpele trouwkaart waarop ook nog rozen voorkomen. Voor het stel dat wél van romantiek, maar niet van poespas houdt. Klik erop om hem te maken.

4. hartjes-confetti-op-hout Weer een erg mooi exemplaar, met rode hartjes-confetti. Ook hier geldt: klik op de kaart om hem te maken.

3. rode-trouwkaart-met-lijnen-hartje Nou, veel roder dan dit wordt het waarschijnlijk niet. Voor de echte liefhebber dus. Maak de kaart door erop te klikken.

2. my-dearest-valentine Met deze kaart kun je veel kanten op. Laat hem leeg, of voeg tekst toe, het kan allemaal. Weer geldt: klikken is maken.

1. trouwkaart-wij-gaan-trouwen-polaroid-3 Wat ons betreft is dit de echte topper. Klassiek door de polaroid, modern door de letters en verdere vormgeving, een ideale mix. Klik erop als je het hier helemaal mee eens bent, dan maak je hem zó met kaartje2go.

Verder kijken kan altijd. Stijgt al dat rood je nu al naar het hoofd? Kijk dan eens of deze barokke trouwkaart misschien meer in je straatje ligt.
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart