Rode loper-thema!

Een themabruiloft kan erg leuk zijn. Een suggestie van ons: een rode loper-trouwerij! Een passende trouwkaart vind je hier al. Lees snel verder voor tips om de optimale oscar wedding te kunnen organiseren.

Dresscode Bij een rode loper-event wordt naderhand vaak nog het meest gepraat over de outfits van de aanwezigen. Om dit sfeertje ook op jullie bruiloft te krijgen, is het handig de gasten van te voren te vertellen over de dresscode. Voorbeelden geven kan hierbij geen kwaad.

Drankjes Champagne kan niet missen op een rode loper-bruiloft! Dit hoeft helemaal niet duur te zijn, vooral niet als je het in grote aantallen inkoopt. Voor de mensen die geen alcohol drinken kun je kinderchampagne aanschaffen. Ongetwijfeld levert dit de nodige grappige situaties op!

Aankleding Je kunt wat vrienden inschakelen om een middagje te papier maché-en en zo oscars of gouden kalveren in elkaar te zetten. Die kun je dan over de zaal van de bruiloft verspreiden als versiering, óf zelfs uitreiken aan de best dressed, of andere zelfbedachte categorieën. Een daadwerkelijke rode loper bij de ingang maakt het plaatje natuurlijk helemaal af.

En de trouwkaart natuurlijk! Die vind je hieronder. Klik erop om hem te maken, het wijst zich bij kaartje2go vanzelf!

trouwkaart-rode-loper
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart