Nieuw: Save the Date kaartjes!

Nieuw: Bij Trouwkaart.nl kun je nu ook de mooiste Save the Date kaarten maken… Jullie hebben Ja gezegd, en nu mag iedereen het weten. Dan is het tijd om vrienden en familie op de hoogte te stellen van dit goede nieuws. Dat kan heel origineel met een Save the Date kaartje. Een save the date kaart wordt in Amerika al veel verstuurd en ook in Nederland worden deze kaarten steeds populairder.

Save the date betekent letterlijk: bewaar de datum. De kaart kondigt de datum van de bruiloft aan, zodat de gasten deze dag alvast vrij kunnen houden in hun agenda. Naast dat het leuk is om deze kaart te versturen, is het zeker handig als jullie in de zomervakantie trouwen of net voor of na een algemene feestdag. Vakantieplannen van jullie gasten kunnen hierop worden aangepast en de kans is groter dat alle uitgenodigde gasten op jullie bruiloft komen. Wel zo leuk, toch?!

Save the Date kaarten versturen

Ongeveer vier tot zes maanden voor de trouwdatum verstuur je de kaart. Op de kaart kun je naast jullie namen en jullie trouwdag, ook de plaats van trouwen en een eventuele bruiloftsite vermelden. Dan kan de voorpret ook voor jullie gasten alvast beginnen. Zet er wel bij dat de officiële uitnodiging nog volgt, dan weten jullie gasten waar ze aan toe zijn.

Kaartje2go Save the Date kaart voorbeeld
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart