Milieuvriendelijke trouwkaarten

Het milieu is belangrijk, het is de wereld waar we in leven. Vinden jullie als stel het milieu heel belangrijk? Dan is klimaatneutraal trouwkaarten versturen een must. Waar dit kan? Bij kaartje2go!

Groen moet je samen doen Het online bestellen van trouwkaarten is per definitie al minder belastend voor het milieu dan het kopen van kaarten in de winkel. Er is geen vervoer van kaarten tussen de drukkerij en de winkels en er worden geen onverkoopbare kaarten weggegooid; bij kaartje2go ontwerp je je kaarten immers zelf, dus heb je nooit een overschot. Omdat ook de bezorging het milieu schaadt, sloot kaartje2go zich aan bij het project ‘Groen moet je samen doen’. Het was het eerste kaartenbedrijf dat zich aansloot bij dit groene project.

CO2-uitstoot verlagen Samen met TNT wil kaartje2go de postbezorging groen maken. Wereldwijd is een vooruitstrevend programma gestart om de CO2-uitstoot zo veel mogelijk te verlagen. De uitstoot die niet kan worden verminderd, wordt gecompenseerd. Zo investeert kaartje2go een groot bedrag aan een milieuvriendelijk project: een windmolenpark in India. De groene – en dus schone – energie die daar wordt opgewekt, compenseert de uitstoot die bij de bezorging van de kaarten vrijkomt.

Trouwkaarten maken wordt alleen maar leuker als je zeker weet dat je het milieu niet schaadt. En je kunt bij kaartje2go ook nog eens eindeloos ontwerpen proberen, foto’s gebruiken, kleuren kiezen, kaders plaatsen en teksten plakken. Wat wil je nog meer?
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart