Meer dan 7000 aanstaande echtparen per maand!

Trouwkaart.nl word steeds meer populair bij aanstaande bruiden en bruidegommen! Afgelopen maand hebben voor het eerst meer dan 7000 unieke bezoekers Trouwkaart.nl bezocht. Trouwkaart.nl is 5 jaar geleden begonnen als breed oriëntatie platform voor trouwkaarten. En door de samenwerking met Kaartje2go in de afgelopen 3 jaar is Trouwkaart.nl uitgegroeid tot 1 van de meest bezochte websites voor trouwkaarten.

Bij Kaartje2go zijn door de samenwerking ondertussen meer dan 100.000 trouw uitnodigingen verstuurd door heel Nederland.

In de kaartengalerij kun je kiezen uit een groot aantal kaarten onder de categorie ‘huwelijk’.  Deze trouwkaarten kun je zelfs nog versieren met mooie kaders, hartjes en een persoonlijke tekst.

Maar de allerleukste uitnodigingen zijn natuurlijk de zelfgemaakte trouwkaarten! Met jullie eigen foto op de voorkant maak je jullie trouwkaart heel persoonlijk en romantisch!

Trouwkaartjes overzicht

Waarom Trouwkaarten Kaartje2go

Meer dan 8000 aanstaande echtparen hebben zelf ondertussen een trouwkaart bij Kaartje2go ontworpen. En uiteraard hebben we gevraagd waarom zij kozen voor Kaartje2go. Dit waren de meest voorkomende antwoorden:

Kaartje2go biedt:
  • de grootste en unieke collectie trouwkaarten (nu meer dan 900)!,
  • veel vrijheid in het opmaken van je eigen kaart
  • de vriendelijkste prijzen voor een trouwkaartje.

Kwaliteit en Prijs

Het leuke is dat de antwoorden van bezoekers worden bevestigd door uitgebreide testen. Kaartje2go is als beste getest door de Consumentenbond EN door VARA KASSA. Beide consumentenorganisaties beoordeelden de kaartkwaliteit en website als beste. En in beide testen kwam Kaartje2go bovendien als 1 van de voordeligste aanbieders uit de bus! Ook de mooiste trouwkaarten maak je zo, bij Kaartje2go!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart