Lente bruiloft? Kies bij Kaartje2go een passende trouwkaart!

Gaan jullie deze lente nog trouwen? Dan wordt het hoog tijd om een passende trouwkaart te bestellen! Trouwkaarten worden meestal 8 of 6 weken voor de heuglijke dag verstuurd. Als jullie nu via Kaartje2go trouwkaarten bestellen wordt deze nog op tijd gestuurd voor jullie lente bruiloft!

Lente huwelijk

Thema lente huwelijk

Het grootste voordeel van trouwen in de lente is dat jullie meteen een heel passend en romantisch thema hebben: de lente. Lente staat voor een nieuw begin waarin alles opbloeit en een nieuw leven krijgt. Precies waar ook jullie bruiloft en jullie leven na deze dag voor zal staan! Dus waarom zou je moeilijk doen om een stijl te kiezen als ‘lente’ al zo toepasselijk is? En daarnaast kun je ontzettend veel met dit thema doen! Sluit je ogen maar eens en denk eens aan de lente en wat voor gevoel dit jaargetijde je geeft. Dan is het nu nog een kwestie om dit gevoel in je bruiloft terug te laten komen. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van kleuren en de juiste bloemen. Kleuren van de lente zijn bijvoorbeeld geel, groen en pastelkleuren.

5 tips voor een echte lente bruiloft

Jullie hoeven niet flink de portemonnee te trekken om jullie bruiloft in echte lente sferen te brengen. Zeker niet wanneer je trouwt in de lente, dan doet de natuur eigenlijk het grootste gedeelte al voor jullie! Inspiratie nodig? Dan zitten jullie hier goed. Onderstaand 5 tips om op een goedkope manier de lente overal terug te laten komen. Ook op jullie trouwkaart!

1. Gebruik bloesem als decoratie en op de kaart

In de lente staat alles in bloei en verschijnt er overal bloesem aan de bomen. Na die gure winterdagen wordt menig mens weer helemaal blij als de eerste bloemetjes zich weer tonen. Laat deze prachtige bloesem terugkomen in jullie decoratie zoals takken ophangen of in grote vazen zetten. Bij Kaartje2go hebben ook prachtige trouwkaarten met bloesem!

lente bruiloft

2. Versier de natuur

Met een beetje geluk kunnen jullie een gedeelte of de gehele bruiloft buiten laten plaatsnemen. Natuurlijk is de natuur op zichzelf al prachtig, maar je kunt het nog mooier maken met subtiele versiering zoals lantaarns of lampionnen die je kunt ophangen in de bomen.

Willen jullie een ontzettend originele trouwkaart bij het buitenhuwelijk die helemaal bij jullie lente thema past? Wat dachten jullie van deze exclusieve huwelijksuitnodiging met een mooie oldtimer die op weg is naar jullie lente bruiloft!

Lente bruiloft

3. Grote picknick

Zodra de eerste lentezon zich laat zien trekt Nederland erop uit om op terrasjes te gaan zitten. Of nog romantischer: te gaan picknicken. Waarom zouden jullie dat niet doen op de bruiloft? Jullie kunnen het diner laten serveren op lange campingtafels. Een andere optie is om de receptie om te toveren tot één grote picknick met geruite kleden, lekkere broodjes en natuurlijk wat champagne.

4. Veel kleur

De lente is een nieuw begin en dat vraagt om vrolijke kleuren. Denk bijvoorbeeld aan geel, groen, paars en wat knalkleuren zoals roze en oranje. Zijn jullie beide uitbundige personen? Dan hebben we bij Kaartje2go een uitbundige en erg vrolijke trouwkaart voor jullie!

Lente bruiloft

5. Luchtige kleding en luchtige sfeer

In de winter kiest de bruidegom misschien eerder voor een zwart pak en de bruid voor een jurk gemaakt van een dikke stof. In de lente is dat natuurlijk niet nodig. De bruid kan kiezen voor een luchtige bruidsjurk gemaakt van fijne stoffen. De bruidegom mag in de lente best een pak aan met wat meer kleur zoals hemelsblauw of zelfs lichtblauw! Overigens zijn alle pastelkleuren erg passend voor de lente, dus als de bruidegom durft, kan hij ook een pak aan van pastel paars! Luchtige kleding en kleuren vraag natuurlijk om een luchtige uitnodiging!

Lente bruiloft

Maak snel en eenvoudig jullie huwelijksuitnodiging

Bij Kaartje2go kunnen jullie heel eenvoudig een unieke en originele trouwkaart maken voor jullie bruiloft. Onze ontwerpen zijn al plaatjes op zich, maar jullie kunnen ook trouwkaarten met foto maken. De teksten en afbeeldingen zijn helemaal naar wens aan te passen! Start hier met het ontwerpen van jullie trouwkaart.

Win een bruidstaart

Als jullie nu jullie trouwkaarten bestellen maken jullie kans om een heerlijke bruidstaart te winnen! Meld je aan via deze link en krijg tevens direct korting!

win een bruidstaart
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart