Ja, wij willen mooie trouwkaarten!

Je trouwdag is een dag om nooit te vergeten, en dat wil je natuurlijk laten weerspiegelen op je trouwkaart. Daarom is de mooiste kwaliteit en de beste en snelste levering erg belangrijk. Ook is het een pré om het kaartje precies zó te ontwerpen dat het bij jullie past. En wat is nu een betere graadmeter voor een kaartenbedrijf dan het winnen van een award?

Zilver voor kaartje2go De Thuiswinkel Awards worden ieder jaar uitgereikt, zo ook dit jaar. Hiervoor waren de beste webwinkels van Nederland genomineerd. Kaartje2go, hét kaartenbedrijf voor als je zelf een ontwerp wilt maken, won deze keer de tweede plaats, zilver dus!

Korting Omdat kaartje2go zo blij is met de prijs die ze door tevreden klanten hebben ontvangen, krijg je t/m 10 april aanstaande 10% korting op alle bestellingen die je doet. Dit onder vermelding van de actiecode bedankt2011. Helemaal goed natuurlijk als je in één keer een hele stapel trouwkaarten wilt bestellen!

Ga daarom nu naar de website en ontwerp en bestel kaarten naar eigen smaak. Gebruik een foto, ga los met lettertypes, kleur en fotobewerking of hou het juist simpel. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart