Een lief bedankkaartje

Het bedanken van je gasten met een kaartje wordt bij huwelijken steeds gebruikelijker. Het is dan ook een leuk idee om zelf ook een bedankkaartje te sturen. Voor inspiratie op dit gebied kun je hier terecht! Lees snel verder voor meer informatie en een stel mooie kaarten.

Allereerst willen we benadrukken dat het natuurlijk niet als een verplichting moet worden gezien om daadwerkelijk íedereen een bedankkaart te sturen. Kies er bijvoorbeeld voor om alleen de mensen die hebben geholpen of alleen zeer naaste familie en vrienden van een mooie bedank kaart te voorzien.

Hieronder hebben we enkele voorbeelden verzameld. Vind je een kaart mooi, dan hoef je er alleen maar op te klikken om hem gemakkelijk en snel met kaartje2go te maken. De kaarten die ‘afgesneden’ lijken, zijn in het echt mooier. Dit kun je zien door erop te klikken.

bedankt-dat-jullie-bij-waren-hart eigen-foto-en-tekst-hartslinger-hout bedankkaart-huwelijk-vintage-foto-fun bedankkaartjes-huwelijk-cover-magazine barok-trouwkaart-curly-ornaments---foto bedankkaart-foto-witte-rozen-op-hout

Nog een extra tip is om de bedankkaart aan te laten sluiten op de trouwkaart. Zo creëer je een mooi eenduidig beeld, en kun je je trouw- en bedank kaart mooi samen bewaren. Inlijsten kan bijvoorbeeld een erg leuk idee zijn! Een mooi voorbeeld van een trouw kaart en een bedankkaart die bij elkaar passen zie je hieronder.

trouwkaart-hip-2

hippe-trouwkaart-bedankt

Je vindt trouw- en bedankkaarten die bij elkaar passen door op de pagina(‘s) van de kaartontwerper te zoeken. Vaak heeft dezelfde ontwerper een bepaalde stijl, waardoor je makkelijk bijpassende kaarten kunt vinden. Succes verzekerd!

Alle kaarten in dit bericht zijn klikbaar, waardoor je ze gemakkelijk zelf kunt maken. Ook nog op zoek naar een mooie tekst? Het trouw gedicht ‘Samen’ is wellicht wat voor jullie!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart