Creatieve trouwtips (1)

De eeuwige trouw aan elkaar beloven is nogal wat, maar de dag waarop je dit doet moet natuurlijk ook vooral leuk en gezellig zijn! Daarom verzamelen we tips om deze speciale dag nog net wat leuker te maken. En dat alles op een creatieve manier.

Kiekjes van tante Anne Een (semi)professionele fotograaf is handig en ook zeker een aanrader om mooie plaatjes te houden van jullie trouwdag. Wat een leuk extra’tje zou zijn, is als je anderen ook de kans geeft hun blik op jullie dag te geven. En dan wel als volgt: bedenk van wie je dit leuk zou vinden, kijk hoeveel mensen dat zijn en koop dit aantal aan wegwerpcamera’s. Kost bijna niks – ook niet om te ontwikkelen – en het zorgt voor originele en spontane foto’s! Er is immers ook geen preview-functie van de foto’s, dus wat je ziet is wat je krijgt. Dit kan zorgen voor verrassende resultaten!

Muzikale tip Ook leuk om aan vrienden en familie te vragen is het eerste nummer waar ze aan denken als ze jullie als stel voor zich zien, op te schrijven met een korte reden waarom. Als jullie een DJ inhuren voor het feest na de bruiloft, kun je van te voren met hem of haar afspreken dat hij af en toe een liedje uit deze stapel draait, en daarbij voorleest wat de persoon in kwestie erbij heeft gezet. Als je geen DJ hebt, kun je ook aan een vriend(in) vragen of hij of zij de muziek op een CD wil zetten met de teksten van geliefden erbij. Een leuk aandenken!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart