Bruiloft bloemstuk van zijde

Zijden bruiloft boeket

Steeds vaker kiezen aanstaande bruidsparen voor een zijden bruiloft bloemstuk. De kunst om bloemen te maken is eeuwenoud en bevat nog steeds geheimen van de oude ambachtslieden. De bloemen werden gebruikt om zichzelf, maar ook het interieur te verfraaien. Het is een een blijvende herinnering. Je vind vaak schitterende hand gemaakte luxe zijden bruidsboeketten. Bruidsboeketten kunnen bijna altijd worden geleverd met de bijpassende corsage voor de bruidegom. De bruidsboeketten, en ook bijvoorbeeld autostukken en tafelstukken kunnen ook in vele kleuren worden gemaakt.

Voor het maken van de zijden bloemen worden de beste materialen gebruikt, zoals pure zijde zoals satijnzijde, chiffon, fluweel, kant etc.

Wil je lang plezier van je bruidsboeket hebben? Kies dan voor een bijna niet van echt te onderscheiden boeket van zijden bloemen!

Voordelen van zijden boeket.

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een zijden bruiloft boeket. Het bruidsboeket is zeker lichter dan een boeket van echte bloemen. Een kleine corsage weegt bijvoorbeeld ongeveer ongeveer 5 gr. Een gemiddeld zijden boeket van 40 cm doorsnede weegt 225 tot 275 gram. En… je kunt het boeket op je gemak uitzoeken, bestellen, en thuis bewaren tot de trouwdag. Een zijden boeket verwelkt niet waardoor het voor altijd een fijne ‘tastbare’ herinnering van je mooiste dag blijft. Het zijden boeket wordt geheel naar uw wens gemaakt met bloemen en kleuren die u leuk vindt. Omdat het boeket handmatig wordt gemaakt zijn alle kleuren, en bijna alle vormen mogelijk. Het boeket wordt gemaakt van puur zijden. Indien gewenst het ook mogelijk is om in het boeket gebruik te maken van echte takken en afgedroogde insecten.. Deze kleine toevoegingen maken het boeket volledig en doet denken aan de oude meesters als  Rien Poortvliet of Jan Davidsz.

In een boeket zijn vaak duurzame kralen, kristallen en andere glamoureuze spullen verwerkt. Afhankelijk van uw wens kunnen er ook hangentjes opgehangen worden met de datum en de namen van het bruidspaar. Bij de meeste aanbieders zijn al je wensen, fantasie/inspiraties van harte welkom.
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart