Bedankkaartjes voor bruiloft eenvoudig maken

Het moment van jullie huwelijk is vast een moment waar jullie al maanden of misschien wel jaren van hebben gedroomd. Misschien hebben jullie de trouwkaarten al gemaakt en besteld bij kaartje2go. Maar wist je dat wij ook unieke en mooie bedankkaartjes voor bruiloft hebben? Het is tegenwoordig gebruikelijk om iedereen te bedanken met een leuke kaart. En dat is ook niet zo gek, een kaart zegt altijd wat meer dan een telefoontje. Tevens kost het ook minder tijd. Bij kaartje2go kun je heel eenvoudig een leuke kaart samenstellen. Als jullie ook de trouwkaart hebben besteld, kun je zelfs gebruik maken van hetzelfde adresboek! bedankkaartjes voor bruiloft

Bedankkaartjes bestellen

Bij kaartje2go hebben we aan alles gedacht. Om die reden hebben we trouwkaarten, menukaarten en bedankkaartjes die geheel in dezelfde stijl zijn. Als jullie alles direct geregeld willen hebben kunnen jullie alle kaarten in één keer bestellen. Zo hebben jullie alles meteen in huis en hoeven de kaarten alleen nog maar verstuurd te worden. Uiteraard staan jullie geheel vrij om zelf een keuze te maken. Alle kaarten kunnen in dezelfde stijl zijn, maar jullie kunnen natuurlijk ook voor een geheel andere kaart kiezen. Onderstaand een voorbeeld van onze bijpassende trouw- en bedankkaarten. bedankkaartjes voor bruiloft in dezelfde stijl

bedankkaartjes voor bruiloft

Bedankkaartjes voor bruiloft achteraf maken en versturen

Hebben jullie nog geen bedankkaarten besteld en is het huwelijk inmiddels achter de rug? In dat geval kunnen jullie ook kaarten achteraf versturen. Het maakt namelijk niets uit dat de bedankkaartjes een aantal dagen of zelfs een paar weken na het huwelijk worden verstuurd. Jullie gebaar blijft natuurlijk hetzelfde!

Wat juist heel leuk is aan bedankkaartjes achteraf versturen is dat jullie er leuke en unieke foto’s van het huwelijk voor kunnen gebruiken. Zo wordt het niet zomaar een kaart maar ook een mooie herinnering aan jullie bijzondere dag. Onderstaand zie je hoe je een mooie kaart kunt maken met foto’s van jullie dag.

bedankkaartjes voor bruiloft

bedankkaartjes voor bruiloft

Snelle service van kaartje2go

Bij kaartje2go hebben we een hele snelle service. Als jullie voor 20.00 uur de kaarten maken worden deze de volgende dag verzonden! En daarbij is de eerste kaart helemaal gratis! Toch liever een proefdruk? Geen probleem en ook die krijgen jullie van ons!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart