Pas getrouwd? Laat iedereen het weten met een originele kaart!

Zijn jullie pas getrouwd? Namens het hele team van Kaartje2go: van harte gefeliciteerd! Hopelijk hadden jullie een geslaagd huwelijk die helemaal naar wens verliep. Als de dag voorbij is kan het soms aanvoelen als een kleine domper. Na maanden van voorbereiding en vooral: ernaartoe leven, is het nu voorbij. Dat voelt vast een beetje raar! Gelukkig hoef je niet in een zwart gat te vallen. Het leven biedt nu weer nieuwe kansen en mogelijkheden. Misschien beginnen aan kinderen? Eerste huis kopen? Maar eerst kunnen jullie nog lekker genieten van het feit dat jullie ‘newly weds’ zijn. Stuur daarom als kersvers echtpaar iedereen een kaartje om het nog een klein beetje te vieren!

pas getrouwd

Genoeg redenen om een pas getrouwd kaart te sturen

Is het een must om een pas getrouwd kaart te sturen? Nee hoor zeker niet, maar er zijn wel genoeg reden om het wel te doen! We zullen deze redenen onderstaand benoemen met een toepasselijke pas getrouwd kaart erbij van Kaartje2go!

Mooie afsluiting van jullie huwelijksdag

Een pas getrouwd kaart is een unieke manier om jullie huwelijksdag af te sluiten. Zeker wanneer jullie er een paar foto’s op zetten van de heuglijke dag. Op die manier heeft iedereen een mooie herinnering en kunnen jullie de gasten meteen bedanken voor hun komst!

pas getrouwd

Stiekem getrouwd? Laat het weten met een kaart

Het zal jullie misschien niet helemaal in dank worden afgenomen, maar uiteindelijk zal iedereen ontzettend blij voor jullie zijn. Om de pijn wat te verzachten kunnen jullie het huwelijk op een originele manier mededelen middels een leuke kaart.

pas getrouwd

Kleine bruiloft gehad, maar toch iedereen laten weten

Hadden jullie gekozen voor een kleine bruiloft? Dan is een pas getrouwd kaart een erg leuke manier om iedereen te laten weten dat jullie zijn getrouwd.

pas getrouwd

Bespaar kosten op je pas getrouwd kaarten bij Kaartje2go

Omdat een huwelijk vaak al genoeg geld kost, willen we jullie graag tegemoet komen! Als jullie de pas getrouwd kaartjes bij ons bestellen krijgen jullie:

  • de enveloppen er gratis bij!
  • het pakketje met kaarten wordt gratis geleverd
  • als jullie willen kunnen wij ook de kaarten voor jullie naar alle mensen versturen

Bekijk hier onze andere pas getrouwd kaarten. Willen jullie juist het kersverse bruidspaar feliciteren? Bij Kaartje2go hebben we ook ontzettend veel mooie felicitatiekaarten!

Gaan jullie trouwen? Bekijk dan ook eens onze geweldige trouwkaarten!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart