3x zo kun je de mooiste dag uit je leven vereeuwigen

Wanneer jouw trouwdag achter de rug is wil je waarschijnlijk graag één of meerdere foto’s die op deze dag gemaakt zijn nog eens terugzien. Dat kan natuurlijk in de vorm van een album vol foto’s, waar je dan nog om de zoveel tijd eens in kunt kijken, maar het is natuurlijk veel leuker om elke dag te kunnen genieten van deze mooie plaatjes. Eén of meerdere foto’s aan de muur is dan natuurlijk een uitkomst. In deze blog vind je drie speelse manieren om jouw trouwfoto(‘s) te vereeuwigen.

Je trouwfoto’s speels in huis ophangen

Ik vond onderstaande drie leuke ideeën op de website van Modulari, een website waar je je foto’s kunt laten drukken als prachtige wanddecoratie.

1. Hexagons

Eén van de populairste trends op het gebied van foto wanddecoratie van dit moment zijn de hexagons. Dit zijn zeshoekige bordjes waar jouw foto op gedrukt wordt. Je kunt de hexagons zo speels hangen als je zelf wil en het leuke aan deze vormen is dat, als je ruimte hebt, je ze altijd bij kunt blijven plaatsen. Tenminste, als je kiest voor een losse foto per hexagon. Want je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om één trouwfoto uit te lichten over meerdere hexagons. Dan is het natuurlijk wél belangrijk dat je ze in het juiste patroon ophangt. Maar in principe zijn de hexagons juist perfect geschikt om op ieder bordje een nieuwe foto te doen en zo speels bij elkaar te hangen. Daarnaast is het bij de hexagons ook wel erg leuk om foto’s af te wisselen met mooie quotes. Denk bijvoorbeeld aan ‘Ja, ik wil’ in mooie sierletters op één van de hexagons, of een stukje tekst uit een liedje dat op jullie grote dag belangrijk was.

2. Squares

De tweede manier om meerdere foto’s op je muur te hangen zijn de vierkante modellen. Het idee is hetzelfde als bij de hexagons natuurlijk, maar dan is het ontwerp vierkant. De foto’s staan hierdoor wat strakker en minder speels. Met name in een modern interieur staan deze vierkante foto’s erg mooi. Je kunt behalve je eigen foto’s natuurlijk ook een bestaande foto kiezen. Stel; je bent op het strand getrouwd, dan is misschien een mooie stockfoto van de zee of het strand wel erg mooi om erbij te hangen ter afwisseling.

3. Muurcirkels

Dan hebben we nog de muurcirkels; je foto’s worden op ronde borden gedrukt en zo krijg je dus een hele andere manier van foto’s op je muur dan je waarschijnlijk gewend bent. Heb jij al eens meerdere ronde foto’s bij elkaar zien hangen op een muur? Vast niet! Dus wil jij iets anders dan anders, dan is dit misschien wel de perfecte tip voor je! Je kunt de cirkels natuurlijk netjes onder elkaar plaatsen, maar je kunt er ook voor kiezen om het wat speelser neer te hangen.

Het voordeel van de drie bovenstaande manieren is om te beginnen dat je niet hoeft te boren! Alle vormen worden met een speciaal ophangsysteem geplaatst waardoor je geen schroeven nodig hebt. En dan is er nog het tweede voordeel: je kunt de foto’s heel gemakkelijk wisselen! Ben je een bepaalde foto even beu? Dan haal je het bordje eraf en vervang je die gewoon voor een andere!
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart