Gelukwensen huwelijk: zeg het met een huwelijksfelicitatiekaart

Ga je binnenkort het huwelijk bijwonen van vrienden, een collega of iemand uit je familie? Of heb je dit huwelijk al gehad? Wil je graag het bruidspaar nogmaals bedanken voor de mooie dag en hen gelukwensen voor het huwelijk sturen? Een erg leuke manier om dit te doen is met een huwelijksfelicitatiekaart. Het is namelijk altijd leuk om een kaartje te krijgen en al helemaal als mensen je geluk wensen met je huwelijk of nogmaals aangeven hoe leuk de bruiloft was!

gelukwensen huwelijk

Manieren van gelukwensen huwelijk

Tijdens het huwelijk zelf heb je natuurlijk het bruidspaar een hand en kus gegeven om hen te feliciteren. Maar als je aan het einde stond van de lange rij mensen die hetzelfde gingen doen, dan kan het zijn dat je niet heel veel indruk hebt gemaakt. Een andere manier om het bruidspaar geluk te wensen is middels het gastenboek. Maar ja, dan moet je natuurlijk wel inspiratie hebben gehad. Heb je nu een beetje spijt van je woorden in het gastenboek en ben je ervan overtuigd dat je het beter kan? Spreek je waardering dan nogmaals uit met een kaart. En omdat de kaart na het huwelijk wordt bezorgd, is de kans groot dat je een extra goede indruk achterlaat en jouw woorden nog even blijven hangen. Je hebt nu namelijk ook meer tijd om een hartverwarmende tekst op de kaart te zetten. Voor inspiratie, kijk hier.

huwelijksfelicitatiekaart

Gelukwensen huwelijk, kaartjes bij Kaartje2go

Bij Kaartje2go kun je jouw hart op als je op zoek bent naar huwelijksfelicitatiekaarten. We hebben er namelijk ontzettend veel in ons assortiment. Van romantische kaarten tot moderne kaarten, lieve kaarten of spontane kaarten. Bekijk hier alle onze felicitatiehuwelijkskaarten.

Wens het bruidspaar veel geluk

Wil je het bruidspaar veel geluk wensen? Kies dan voor onze ‘veel geluk samen’ kaarten. Onderstaand een paar voorbeelden.

gelukwensen hwelijk

gelukwensen huwelijk

Feliciteer het bruidspaar

Wil je het bruidspaar nogmaals feliciteren? Of was je geen gast maar ben je wel heel blij voor ze? Stuur dan een huwelijksfelicitatiekaart. Dat zullen ze vast heel erg waarderen!

gelukwensen huwelijk

gelukwensen huwelijk

Gelukwensen huwelijk gedicht

Ben je niet zo heel goed met woorden, maar wil je wel een mooi boodschap meegeven aan het bruidspaar? Geen nood, bij Kaartje2go hebben we alvast een paar prachtige woorden voor je op een kaart gezet!

gelukwensen huwelijk gedicht

gelukwensen huwelijk gedicht

De meest originele gelukwensen huwelijk

Wil je echt een originele felicitatiekaart sturen? Maak dan een kaart met een foto van het bruidspaar! Misschien was je tijdens de bruiloft wel in de gelegenheid om een mooie foto te maken. Moet de bruiloft nog komen? Zorg dan dat je jouw telefoon bij de hand hebt zodat je een mooi kiekje kunt maken! De foto kun je vervolgens uploaden en op de kaart plaatsen. Nog een kleine tip: stuur geen kaart met een foto van jezelf. Dat komt een beetje raar over!

gelukwensen huwelijk met foto

gelukwensen huwelijk met foto
Trouwkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een trouwkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je trouwkaart met eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je trouwkaart